Lolde ayarlarda sesli sohbet var ses giriş cihazını kullandığın mikrofonu seçersen sorun büyük ihtimalle düzelicek ya da dc açıksa dcde kullanıyordur lolde değildir gibi gibi sorunlar olabilirKonu başlığında belirttiğim gibi win 7 sistem vardı aynı sorun devam ediyordu win 10 çevirdim bütün herşeyi yükledim güncelledim driverlar olsun windows update olsun hepsini tek tek güncelledim fakat mikrofon pubg mobil, cs, lol gibi oyunlarda çalışmıyor. Discord, teamspeak3 gibi programlarda çalışıyor. Mikrofon gizlilik ayarlarında herşey aktif, realtek kurulu bu sorunu nasıl çözecem bilmiyorum yardımcı olacak kişiler varsa sevinirim.
Lolde ayarlarda sesli sohbet var ses giriş cihazını kullandığın mikrofonu seçersen sorun büyük ihtimalle düzelicek ya da dc açıksa dcde kullanıyordur lolde değildir gibi gibi sorunlar olabilir
kanka başka mikrafon dene bide arza mikrafonda da olabilir
abi bence realteki sil o benim pc de oyunlarda mikrofonu kapatiyor ayrica realtek sesi tam orijinal vermiyor sil bence faydasini goruceksin
Onların hepsini denedim hala aynıses karıştırıcısını aç belki oradan kapatmışsındır ses simgesine sağ tıkla orda karıştırıcı
mikrofunda sıkıntı var mı yoksa oyunlarda mı çalışmıyor
bu ve buna benzer olay bana ve arkadaşımın başına gelmişti bir çok arkadaşımızın dediği de doğru ama en iyisi internet üzerinden sipariş edebiliceğin güzel usb ses kartları var onları kullanmanı tavsiye ederim sadece sesin gelmesesi içinde değil konuşurken sesin daha bi dolgulu daha bi hoş çıkarmasına yarıyorKonu başlığında belirttiğim gibi win 7 sistem vardı aynı sorun devam ediyordu win 10 çevirdim bütün herşeyi yükledim güncelledim driverlar olsun windows update olsun hepsini tek tek güncelledim fakat mikrofon pubg mobil, cs, lol gibi oyunlarda çalışmıyor. Discord, teamspeak3 gibi programlarda çalışıyor. Mikrofon gizlilik ayarlarında herşey aktif, realtek kurulu bu sorunu nasıl çözecem bilmiyorum yardımcı olacak kişiler varsa sevinirim.
peki ses ayarlarında baktın mı youtubda baya var onunla ilgili video istersen bakabilirsin yada biraz araştırma yapıp sunayım sanaOnların hepsini denedim hala aynı
Mikrofonda bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum discord, ts3 gibi programlarda çalışıyor. Sadece oyunlarda çalışmıyor.
Bir arkadaşta sizin dediğinizi söyledi yarın ilk işim sipariş vermek olacak, denedikten sonra tekrar buraya yazacağım.bu ve buna benzer olay bana ve arkadaşımın başına gelmişti bir çok arkadaşımızın dediği de doğru ama en iyisi internet üzerinden sipariş edebiliceğin güzel usb ses kartları var onları kullanmanı tavsiye ederim sadece sesin gelmesesi içinde değil konuşurken sesin daha bi dolgulu daha bi hoş çıkarmasına yarıyor
Çok video izledim fazla araştırdım fakat bi çözüm yolu hala bulamadım.peki ses ayarlarında baktın mı youtubda baya var onunla ilgili video istersen bakabilirsin yada biraz araştırma yapıp sunayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?