sistemim boşta max 48 derece oyun oynarken ise max 70 derece görüyorum normal değil mi sizce?Bilgisayarın fazla ısınıyor olabilir ısı değerlerine bak bence .
oyunlarımın hepsi steam origin veya ubisoft üzerinden alınmıştır.Bunun haricinde web üzerinden fotoğraf harici hiç bir program indirmedim msı afterburner dışında.ısınmadan dolayı olabilir yada bilgisayarına virüs girmişte olabilir
Sıcaklığında herhangi bi sıkını yok normal değerler ama bi araştır istersen internetten.sistemim boşta max 48 derece oyun oynarken ise max 70 derece görüyorum normal değil mi sizce?
harddisk ile ne bağlantısı var anlamadım aydınlatabilir misin?hard diskten olabilir eskimi
har disk eski olursa hız sorunları olur okuma yazmada ondan dedimharddisk ile ne bağlantısı var anlamadım aydınlatabilir misin?
fps ile uzaktan yakından alakası yoktur harddiskin yanlışım var ise düzelt.har disk eski olursa hız sorunları olur okuma yazmada ondan dedim
aynen şuan güncellenmemiş 1-2 driver buldum onları güncelleyeceğimmesajlara baktım da ısı değerleri normal diyorsun virüs de yok diyorsun bi driverleri kontrol et olmazsa oyunun temasından patlama efektlerinden fightlardan vb azalıyor olabilir illa bilgisayara bağlamamak gerek.
masaüstü 11 senelik ama parçaları tek tek değiştirdim sadece anakart orjinal işlemcide 2 sene oldu diğerleri geçen seneden alınmalaptop kullanıyorsanız ısınıyor demiyeceksiniz ve ısı ile alakalı olabilir veya pc değiştirmen lazımdır kaç sene kullandın
deniyorum hocam şimdiBazen çerezlerde sıkıntı çıkarabiliyor bir sürü sebebi olabilir aslında %temp% üzerindeki dosyaları sil görev yöneticisinden bilgisayarı açtıgın gibi çalışan programları kapat yararı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?