Oyunlarda Saniyelik Ping Artışı [YARDIM]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar 2 gündür cs oynarken fark ettiğim bir durum var. Belli aralıklarla oyunda 1 ile 5 saniye arasında bir drop yiyorum, öncesinde bilgisayardan olduğunu düşündüm fakat inferno haritasında 200-250 fps arası alıyorum ve 5 saniyelik bir drop çok saçma bir durum. Konsola +graph yazdıktan sonra fark ettim ki drop kasadan değil internettenmiş. Normal 70-80 ping arası oynarken bir anda 1800 ping e çıkıyor ve geri düşüyor. Neden olduğunu hala çözemedim internetten araştırdığım kadarıyla modemden olabilirmiş fakat son 2 gündür oluyor bu sadece. Cmd den test yaptım aşağı birakıyorum ss i. Bir el atan olursa iyi olur.
1571357849847.png

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Her şeyden olabilir. Direk modemden diyemeyiz. Binadaki kablo eskimiş olabilir, dağıtıcı santrale uzaklık fazla olabilir, modem olabilir, iss de bir sıkıntı olmuş olabilir, donanımsal olarak bazı sıkıntılar olmuş olabilir. Yani bunun nedenini bulman seni epey zorlayacaktır. Gidip internet sağlayıcısına durumu anlattığında zaten problem onlarda olsa bile sizdedir diyecektir. Bundan dolayı hatayı başka yerlerde arayıp zaman kaybı yaşayabilirsin. Sana önerim kesinlikle bağlantı olarak kablo kullan. Arkadaşından birkaç saatliğine modem alıp dene bakalım problem devam ediyor mu... Eğer hala düzelmediyse telekomu ara gelip baksınlar hattına falan bir problem var mı diye :)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Her şeyden olabilir. Direk modemden diyemeyiz. Binadaki kablo eskimiş olabilir, dağıtıcı santrale uzaklık fazla olabilir, modem olabilir, iss de bir sıkıntı olmuş olabilir, donanımsal olarak bazı sıkıntılar olmuş olabilir. Yani bunun nedenini bulman seni epey zorlayacaktır. Gidip internet sağlayıcısına durumu anlattığında zaten problem onlarda olsa bile sizdedir diyecektir. Bundan dolayı hatayı başka yerlerde arayıp zaman kaybı yaşayabilirsin. Sana önerim kesinlikle bağlantı olarak kablo kullan. Arkadaşından birkaç saatliğine modem alıp dene bakalım problem devam ediyor mu... Eğer hala düzelmediyse telekomu ara gelip baksınlar hattına falan bir problem var mı diye :)
Teşekkürler ilgin için. Modemi 5dk kapalı tuttum açtım düzeldi sanırım. Arada yine fırlıyor ping ama en azından bu kadar sık yapmamaya başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...