Seçkin Üye
Bilgisayar kullanmayı bilsen yeter. İlerleyen videolarda Cheat Engine'e girişeceğiz bayabi sonra c++ öyle devam. Her ayrıntıyı anlatırım büyük ihtimalle. Eğer ki başlamak istiyorsan bir temele gerek yok. Direk pat küt gir aynı benim videoda yaptığım gibibu işlere girişmeden önce hangi temellere sahip olmalıyız
tamamdır hocam sıkı takipçin olarak umarım sen gibi videolarda seri gelirBilgisayar kullanmayı bilsen yeter. İlerleyen videolarda Cheat Engine'e girişeceğiz bayabi sonra c++ öyle devam. Her ayrıntıyı anlatırım büyük ihtimalle. Eğer ki başlamak istiyorsan bir temele gerek yok. Direk pat küt gir aynı benim videoda yaptığım gibi
Sıfırdan başlayacağımız için belli oyunlarda yani hile yapması yasal olan oyunlara hile yapmayı göstereceğim. Malesef şuan sonoyuncu/ craftrise gibi sunucular için oyun hilesi yapıp göstermeyi düşünmüyorum. Ben size öğreteceğim isterseniz siz gidip öğrendiklerinizi kullanarak sunucularda hile yapacaksanız ki benim tavsiyem değil sizin elinizde olan bir şeydir.sonoyuncu/ craftrise gibi sunucular için bu videolar ile hile yapabilir miyiz?
lise 10. sınıf bilgisayar ööğrencisiyim az biraz python biliyorum başarılı olabilir miyim sıkı takipçin olacağım hayalimdi böyle birşeyBilgisayar kullanmayı bilsen yeter. İlerleyen videolarda Cheat Engine'e girişeceğiz bayabi sonra c++ öyle devam. Her ayrıntıyı anlatırım büyük ihtimalle. Eğer ki başlamak istiyorsan bir temele gerek yok. Direk pat küt gir aynı benim videoda yaptığım gibi
bende senin gibi başladım merak etme azimle başaramıycak bir şey yoktur. Bu benim içinde geçerli eğer ki videoların devamını getirebilirsem izleyen herkes başarabileceklise 10. sınıf bilgisayar ööğrencisiyim az biraz python biliyorum başarılı olabilir miyim sıkı takipçin olacağım hayalimdi böyle birşey
kulaklık mikrofonuyla kayıt yaptığım için biraz dediğin gibi. Galiba biraz daha dikkat etmem gerekvideodaki ses çok rahatsız edici olmuş dionun sesi kanal konsepti olduğu için bişey demek istemiyorum ama biraz zor anlaşılıyor ses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?