2 3 aya yapabilir miyim?olması lazım zor aga uğraşirsan ,okudum. dostum şu şekilde söyleyim kodlama !
bir ekibin varsa ortaklaşa yapılabilir tek yaparsan iyi bir donanıma sahip olman lazım cok yardım almak zorunda kalabilirsin ilerdeOyunlardaki anticheat'i kırmak kolay mı?
Detaylı bilgi verebilecek arkadaşları bekliyorum.
TEŞEKKÜRLER.
Siz uğraştınız mı bu işle?Kolay değil o kadar.
O kadarını biliyorum mesela düzenli çalışırsam ne kadar sürede hallederim?Kodlama bilmeyen sıradan bir kişi tabikide kıramaz
bilgili birisi kırabilir
deneyeceğiz bakalım kankim sağol yine de.Hacı bildiğim kadarıyla kolay değil ama ben haftalarımı veririm diyosan o ayrı mesele![]()
anticheast programları bizim oyun dosyalarımızı tararlar ve her giriştede taranır mesela valorant vanguard gibi bilgisayar her açıldışta açılıp tarama yapıyorOyunlardaki anticheat'i kırmak kolay mı?
Detaylı bilgi verebilecek arkadaşları bekliyorum.
TEŞEKKÜRLER.
youtebede çok çakal var onlar izlenme iiçin herşeyi yaparlar ve geneldede indirme linkneleri virüslü oluyorokadarda kolay değil sadece öğrenmek lazım youtubeden araştırıp sende en azından küçük bir hacker olabilirsin en azından bu işlerin zorluğunu öğrenebilirsin![]()
Anladım deneyeceğim dediklerinizi de dikkate alacağım teşekkürler.anticheast programları bizim oyun dosyalarımızı tararlar ve her giriştede taranır mesela valorant vanguard gibi bilgisayar her açıldışta açılıp tarama yapıyor
Post automatically merged:
youtebede çok çakal var onlar izlenme iiçin herşeyi yaparlar ve geneldede indirme linkneleri virüslü oluyor