Onaylı Üye
arkadaslar merhaba. merak ettiğim bir konu var. şu anda piyasada yeni çıkan oyunları bile bilgisayarım kaldırıyor ancak oyun görüntülerinin daha güzel ve sinematik olmasını istediğim için bazı bileşenleri upgrade yapmak istiyorum. ancak daha öncesinde doğru amaca yönelik upgrade yapmak istediğim için nokta atış yapmak istiyorum. bu yüzden size danışayım dedim. benim sistem özelliklerim şu şekilde: (anakart: b450 s2h/işlemci: ryzen7 3800xt/ekran kartı: Rtx 2060super(8gb)/Ram:2x8gb ddr4). evet örneğin escape from tarkov oynuyorum. pc oyunu kaldırıyor ancak neden oldugunu anlamadığım bir şekilde twichdeki yayıncı arkadasların ve benim gördüğüm eft cok farklı. arkadasların yaptıgı yayın eftsi ve benim oynadıgım eft yakından uzaktan alakası yok. bu donanım bileşenlerinden mi kaynaklanıyor yoksa monitorun çözünürlüğünden mi kaynaklanıyor anlamadım. sormak istediğim de buydu. görüntümün cam gibi olması için yani biraz daha sinematik bir oyuna benzeyebilmesi için donamım mı artırmam gerek ? yoksa daha iyi bir çözünürlük veren 4k bir monitor alsam amacıma ulaşırım ?