Oyunlardan nasıl gelir elde edilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba,

Öncelikle oyunlarda gelir elde etmek için arkadaş grubuyla veya kendiniz oynadığınız oyunlar var mıdır? Varsa oynadığınız oyunlar nelerdir? Gelir elde etmek için oyun önerileriniz var mıdır? Oyunda ettiğiniz tahmini gelir ve zamanı paylaşabilir misiniz? Oynadığınız oyunda gelir elde ettiğiniz eşya, hesap vs. satması oyunda serbest mi? Fazla zamanım yok. Sadece hafta sonları daha aktif oynayabiliyorum. Genelde gelir elde etmek için Metin2 tercih ediyorum zamanım oldukça. Oynadığım Aeldra-Zeta serveri kapanacağı için emeklerim ve hesabım boşa gidecek, şu anlık Rubinum serverinde oynuyorum. Sizde Rubinum oynuyorsanız iletişim haline geçebiliriz.

Sizin tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim, teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Metin2 gibi bir oyun doğru tercih. Ben de o oyundan hem zevk alıp hem gelir kazanabiliyorum. Onun dışında Knight Online var benzeri ama zevk vermiyor pek. MMORPG olmayan oyunlardan Valorant veya LoL tercih edebilirsin hesap kasıp satmak iyi para kazandırıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Metin2 gibi bir oyun doğru tercih. Ben de o oyundan hem zevk alıp hem gelir kazanabiliyorum. Onun dışında Knight Online var benzeri ama zevk vermiyor pek. MMORPG olmayan oyunlardan Valorant veya LoL tercih edebilirsin hesap kasıp satmak iyi para kazandırıyor.
Şuan güncel olarak Metin2 oynuyor musun oynuyorsan hangi server
Lol de lig kas anlamında mı diyorsun

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam lolde hesap kasıp satabilirsiniz güzel kaarı var diye duymuştum elmas 4 euw hesaplar en kötü 25 30 dolar civarı

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Benim düşüncem eğer bu işten para kazanmayı kafaya koyduysan biraz yatırım yapmak zorundasın. Bir sistem toplayıp iyi bir internete sahip olduktan sonra twitch tiktok ve youtube 'da canlı yayınlar veya videolar editleyip ufak kazanç elde etme yoluna gidebilirsin. Ya da valorant hesapları açıp rank yükseltip sitelere satışa koyabilirsin.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
metin2 ve silkroad online öneririm buralarda gelir elde edebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Şuan güncel olarak Metin2 oynuyor musun oynuyorsan hangi server
Lol de lig kas anlamında mı diyorsun
Reklam olur mu bilmiyorum özelden yazacağım. LoL'de sıfırdan hesap kasmak mantıklı değil ama botla kasarsan mantıklı ben lolde hesap kasıp satmadım bilmiyorum o yüzden. Valorantta sıfırdan kasıp satmışlığım var Elmas hesaplar 120'e falan gidiyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Tutan belli başlı oynular var mesela lol, valo gibi şeyler bunlarda hilen varsa bir de oyun bilgin varsa zaten rahatlıkla hesap boost atıp ondan sonra satıyorsun zaten

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
darkorbit oynadığım zamanlar bot muhabbetleri çok dönerdi atardık bota 2-3 ay hiç çıkarmazdık öyle kolayca bir gelirimiz olurdu

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Günde 10 saat bir oyuna verip aylık 2000 3000 tl kazanacağına gir bir part time işe günde 5 6 saat çalış 5500 al veya tam gir 10 saat çalış 13 bin 14 bin al

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hesap kasıp satabilirsin veya trade atılan oyunlarda eşyaları satabilirsin bunlar için bir çok site var

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
lolde elo boost yapabilirsin paralı ama çok vaktini alır

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Metin2 serverlerinde bir çok client açıp yang item kasıp satıcaksın. belirli bi sitesi var zaten çok oyuncusu olan bi server tercih et iyi para kazanırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk new world oynayabilirsin hem gelirli hem eglenceli

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka eğer fps oyunlarında bileğin varsa cs valo gibi oyunlarda elo boost yap

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
iyi oyna e sporcu ol

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Valorant, lolgibi rekabet ve rank sistemi içeren oyunlarda boost hizmeti satabilirsin. Boostu ud hile ile veya oyunda iyi isen el ile yapabilirsin. Hesap kasıp satabilirsin. Hesap al sat yapabilirsin. Veya public comboları checkleyip random hesap diye satabilirsin.

Süper Üye
2 HİZMET YILI
lolde hesap kasıp satabilirsin eloboost yapabilirsin valorant vb icin de gecerli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...