premium ödüllerinde, evet uzun maç rekabetçiHesap alım satım işlerinde nasıl kar var anlayamadım onu buradan boş hanmade car alıp yabancı sitede satmak mı
Emeksiz bi şey olmaz ki zaten kendiliğinden neyde eşya
Evet zaman valorant oyununa yetersiz geliyor belki lol yeterli gelir diyeceğim ama zor
İyimserliğin ve yorumun ayrıca tesllin için teşekkür ederim iyi bi insan olduğunu düşünüyorum teşekkür ederim terkrardan oynadığın aktif oyun var mıdır
Güzelmişte nasıl görev kasılıyor görevler nerede göremedim pek 240 win rekabetci mi
Teşekkür ederim ama sanırım yapamayacağım gibi geldipremium ödüllerinde, evet uzun maç rekabetçi
Boost yapılabilir ama insanlar seni nasıl tercih edecek o da biraz zor gibien kolay olarak gtde hosterlık yaparak iyi oldugun oyunlarda yabancı boost sitelerinde elo boostluk yaparak kazanabilirsin (hem buna dayanabilecek mental, kafa ve zaman gerekiyor ama)
İkisi de aynı işlem aslında şuan aklımda var aslındaHesapların rankını kasıp satabilirsin veya elo boosting
Aklımda teşekkürlerÇar boostlayıp satabilirsin
Valorant yapan bi arkadaşa sordum zaman konusunda sorun yaşadık maalesefKanka valorant ta hesap kasıp satabilirsin smurf yapabilirsin
Sen yapıyor musun ne kadar kazanıyorsunlolde feci para var kankam girmeni öneririm
Söylediğin gibi en mantıklı metin2 gibi geliyor zaman vs. açısından o yönden haklısınkral oynadığın oyunlarda kas hesap çıkardığın itemleri sat öyle öyle kazanırsın metin2 gibi
Merin2 versiyonunu yapıyorum hiç bilmiyorum o oyunu keşke bilsem onu da deneyebilirdimGamegami silkroadın orjinal türkiye versiyonu. Bota bırakıyorsun. Düzgün itemlerin parası 300 lira ile 10bin lira arası değişiyor. Ama tam adepte olman lazım. 1 serverde en fazla 1 sene kalırsın falan fıstık gider böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?