Oyunları Game Booster İle Hızlandır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayliminayt
Süper Üye
9 HİZMET YILI
[font=Roboto, sans-serif]Para harcamadan PC'nizi optimize ederek oyunları hızlandırmak, Game Booster'ın işi![/FONT]
[font=Roboto, sans-serif][font=Roboto, Arial, sans-serif]Bilgisayarınızı yükseltmeden, oyunlarda biraz daha yüksek performans elde etmeniz [font=Roboto, Arial, sans-serif]Game Booster[/FONT] ile mümkün olabilir. Razer Game Booster, sistem kaynaklarınızı oyunlardan en yüksek performansı alacak şekilde [font=Roboto, Arial, sans-serif]optimize[/FONT]ediyor, böylece eski bilgisayarlarda bile daha yüksek FPS değerleri elde etmenize izin veriyor. Araç bunun için RAM'inizi temizliyor ve arka plan işlemlerini geçici olarak duraklatıyor.[/FONT]
[/FONT]

[font=Roboto, Arial, sans-serif]Araç, oyun oynarken diğer programların sizi rahatsız etmesini engelleyebildiği gibi, oyunlardan [font=Roboto, Arial, sans-serif]ekran görüntüleri[/FONT] ve videolar yakalamanıza da olanak tanıyor. Oyun optimizasyonunu tek tıklamayla yapabileceğiniz gibi, sistem ayarlarında istediğiniz değişiklikleri de gerçekleştirebilirsiniz. Araç içerisinde oyunun sabit diskinizde yüklü olduğu kısmı [font=Roboto, Arial, sans-serif]birleştirme[/FONT] gibi bir işlev bile var.[/FONT]

[font=Roboto, Arial, sans-serif]Game Booster içindeki en yeni özellikler arasında Save Game Manager işlevine eklenen [font=Roboto, Arial, sans-serif]Microsoft OneDrive desteği[/FONT] de var.[/FONT]
[font=Roboto, sans-serif][font=Roboto, Arial, sans-serif][font=Roboto, Arial, sans-serif]İndirin:[/FONT] 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/FONT]
[/FONT]

[font=Roboto, sans-serif][font=Roboto, Arial, sans-serif][font=Roboto, Arial, sans-serif][font=Roboto, Arial, sans-serif]
2016060709463769072.jpg
[/FONT]
[/FONT]

[/FONT]
[/FONT]

[font=Roboto, sans-serif][font=Roboto, Arial, sans-serif]
İYİ FORUMLAR ![/FONT]
[/FONT]

Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
game booster ile oyununu hızlandıran var mı ? ben cs go da denedim 30 40 fps düştü...

Ayliminayt
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Güvenmiyosan deneme kardeşim ısrar yok iyi forumlar. ben deniyorum cs go oynamadığım için bilemem bu senin bilgisayarınla kaynaklıda olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...