Oyunlarımı C Diskinemi Yoksa D Diskinemi Kurmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar windowsumun kurulu olduğu yer c de d boş sizce oyunları nereye kurmalıyım c disk 195gb d disk 102 gb ?

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Windows C diskinde kuruluysa D diskine kurman daha mantıklı hocam. Çünkü Windows'un bulunduğu diskte yer kalmadığı zaman bilgisayarın daha yavaş çalıştığına dair söylemler baya mevcut.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
D ye kurman daha mantılklı ben öyle yapıyorum bilgisayar yavaşlamıyor

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Windows C diskinde kuruluysa D diskine kurman daha mantıklı hocam. Çünkü Windows'un bulunduğu diskte yer kalmadığı zaman bilgisayarın daha yavaş çalıştığına dair söylemler baya mevcut.
steamı c ye steam oyununu d ye kursam olurmu veya steamıdamı c ye kurmalıyım detaylı bilgi verirsen sevinirim

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
steamı c ye steam oyununu d ye kursam olurmu veya steamıdamı c ye kurmalıyım detaylı bilgi verirsen sevinirim
Öyle bir şey imkansız. Oyunlar direkt olarak Steam>SteamApps klasörüne yüklenir. Yani steam'i nereye kurarsan oyunlarda otomatik olarak oraya yüklenir. O yüzden en baştan steam'i D'ye kur.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
D ye kurman daha mantılklı ben öyle yapıyorum bilgisayar yavaşlamıyor

bedirhanxd60' Alıntı:
Öyle bir şey imkansız. Oyunlar direkt olarak Steam>SteamApps klasörüne yüklenir. Yani steam'i nereye kurarsan oyunlarda otomatik olarak oraya yüklenir. O yüzden en baştan steam'i D'ye kur. tamam öğrendim sağol reis

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
oyunlarını her zaman için windows dosyalarından ayrı disklere kur ben pc ye bir şey olur yada virüsten bir zarar gelirse diye bir tane harici hdd kullanıyorum

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
oyunlarını her zaman için windows dosyalarından ayrı disklere kur ben pc ye bir şey olur yada virüsten bir zarar gelirse diye bir tane harici hdd kullanıyorum
ya ben pc tamircisinde 1 tane harddisk aldım baktım c ve d gözüküyo burda anlamadımki kazıklandımmı :D

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ya ben pc tamircisinde 1 tane harddisk aldım baktım c ve d gözüküyo burda anlamadımki kazıklandımmı :D
Yani kazıklanma gibi bir durum yok ortada. Senden önceki kullanıcı harddisk kapasitesini 2'ye bölmüş. Yani 500GB ise 250 GB C diski 250 GB D diski şeklinde yapmış :)

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
1 harddiske sahipsen bölüpte windowsu bir yere oyunları bir yere kurmanda pek bi anlam yok. 2 harddiskin varsa veya hdd ve ssd şeklindeyse windowsu hddye oyunları ssdye kurabilirsin ya da 2. hdd ye.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Yani kazıklanma gibi bir durum yok ortada. Senden önceki kullanıcı harddisk kapasitesini 2'ye bölmüş. Yani 500GB ise 250 GB C diski 250 GB D diski şeklinde yapmış :)
peki photoshop vs uygulamalarını c yemi kurmalıyım d yi sadece oyun içinmi kullanayım ?

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1 harddiske sahipsen bölüpte windowsu bir yere oyunları bir yere kurmanda pek bi anlam yok. 2 harddiskin varsa veya hdd ve ssd şeklindeyse windowsu hddye oyunları ssdye kurabilirsin ya da 2. hdd ye.
Yani evet burada bu arkadaşa katılıyorum. Eğer Harici bir HDD mevcutsa elinde onu kullanabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
diskleri şekillendirdim ben toplam 400gb civarı toplam disk alanım mevcut 150gb windows için kalan 250gb oyunlarıma vs böyle yapmanı tavsite ederim

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bilgisayarın yavaşlamasıyla falan alakası yok istediğin yere kur. Fark etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...