Oyunların Server Files HK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Herkese selam dostlarım! Bugün sizlerden ufak bir yardım rica edeceğim, Oyunların server dosyalarını bulup o dosyaları editleyip tekrardan çalıştırmayı istiyorum bir proje olarak ileride başlatabilirim fakat, tek başıma zorlanıyorum ekibim olursa daha iyi olacağına inanaraktan bu konular hakkında bilgisi veya tecrübesi olan konu altına yorum yazmalarını bekliyorum :)

Son düzenleme:
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ne tür oyunlar olduğunu belirtirsen daha çabuk ve kolay şekilde yardımcı olabiliriz. Birde yazdığın konuyu tekrardan okumanı öneririm. İlk cümlelerinde hata var. Anlayana kadar üç dakikamı harcadım. :D

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Ne tür oyunlar olduğunu belirtirsen daha çabuk ve kolay şekilde yardımcı olabiliriz. Birde yazdığın konuyu tekrardan okumanı öneririm. İlk cümlelerinde hata var. Anlayana kadar üç dakikamı harcadım. :D
Gayet net eski online oyunların server files bulup onları tekrardan çalıştırmayı düşünüyorum oyun olarak misal Rakion - Legend Online vs.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
'' Herkese selam dostlarım! Bugün sizlerden ufak bir yardımda bulunmak istiyorum '' doğru cümleyi yazayım kopyala yapıştır iki kelimeyi değiştir üşenmişsin gibi , hazıra alışınca normal .

Herkese selam dostlarım! bugün sizlerden ufak bir yardım istiyorum / ... bugün sizlerden ufak bir yardımda bulunmanızı istiyorum .

Legend Online dosyalarını arıyorsun sanırım , bulabilirsem atarım araştırıyorum .

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
'' Herkese selam dostlarım! Bugün sizlerden ufak bir yardımda bulunmak istiyorum '' doğru cümleyi yazayım kopyala yapıştır iki kelimeyi değiştir üşenmişsin gibi , hazıra alışınca normal .

Herkese selam dostlarım! bugün sizlerden ufak bir yardım istiyorum / ... bugün sizlerden ufak bir yardımda bulunmanızı istiyorum .

Legend Online dosyalarını arıyorsun sanırım , bulabilirsem atarım araştırıyorum .
Arkadaşlar konularımı takip ediyorsanız, hastalığımdan bahsettim günde bir ton işle uğraşıyorum azıcık saygı gösterin! Demek istediğim istediğim ekip kurup oyunların server dosyalarını bulup editleyip paylaşmak.

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

Editörlerin görevi verilen kategoride konu paylaşmaktır hocam.
''Eğer öylesine editör olmuş, hava yapıyor'' gibisinden konuşuyorsan haberin olsun isterim kaba/aşağılayıcı konuşuyorsun bir diğerini üzebilir veya kalbini kırabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...