Gayet net eski online oyunların server files bulup onları tekrardan çalıştırmayı düşünüyorum oyun olarak misal Rakion - Legend Online vs.Ne tür oyunlar olduğunu belirtirsen daha çabuk ve kolay şekilde yardımcı olabiliriz. Birde yazdığın konuyu tekrardan okumanı öneririm. İlk cümlelerinde hata var. Anlayana kadar üç dakikamı harcadım.
Zombirock Ac ReisGayet net eski online oyunların server files bulup onları tekrardan çalıştırmayı düşünüyorum oyun olarak misal Rakion - Legend Online vs.
Dosyalarını bulup editlemek tek başına zor oluyor ekip gerekiyor.Zombirock Ac Reis
Legend Online halen açık diye biliyorum?Gayet net eski online oyunların server files bulup onları tekrardan çalıştırmayı düşünüyorum oyun olarak misal Rakion - Legend Online vs.
Açık fakat Türkiye de oyuncu sayısı düşük eğer tüm dosyalarını bulursak bunu icraata dökebiliriz.Legend Online halen açık diye biliyorum?
Ayn o oyun efsaneydi ya keşke tekrar oynanabilir hale getirebilsekZombirock Ac Reis
Arkadaşlar konularımı takip ediyorsanız, hastalığımdan bahsettim günde bir ton işle uğraşıyorum azıcık saygı gösterin! Demek istediğim istediğim ekip kurup oyunların server dosyalarını bulup editleyip paylaşmak.'' Herkese selam dostlarım! Bugün sizlerden ufak bir yardımda bulunmak istiyorum '' doğru cümleyi yazayım kopyala yapıştır iki kelimeyi değiştir üşenmişsin gibi , hazıra alışınca normal .
Herkese selam dostlarım! bugün sizlerden ufak bir yardım istiyorum / ... bugün sizlerden ufak bir yardımda bulunmanızı istiyorum .
Legend Online dosyalarını arıyorsun sanırım , bulabilirsem atarım araştırıyorum .
'' Herkese selam dostlarım! Bugün sizlerden ufak bir yardımda bulunmak istiyorum '' doğru cümleyi yazayım kopyala yapıştır iki kelimeyi değiştir üşenmişsin gibi , hazıra alışınca normal .
Herkese selam dostlarım! bugün sizlerden ufak bir yardım istiyorum / ... bugün sizlerden ufak bir yardımda bulunmanızı istiyorum .
Legend Online dosyalarını arıyorsun sanırım , bulabilirsem atarım araştırıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?