Öncelik sırasını ayarlamayı denermisinKonuyu ynlş yere açmş olabilirim lütfen gören modlar konuyu düzeltebilirmi dc ile ilgili birşey göremedim tşk.
Arkadaşlarım telefondan arkadaslarla TFT atmak için discord giriyorum kimseyi atmazken oyun açılır açılmaz mobil dc bende kendini kapatıyor verileri sildim dc yi sildim tkrar yükledim bütün izinleri açık hala getirdim etkinlk durumlarını açtım arka plan ayarlarını yaptık ama nafile kaza geçirdigim için yataktan kalkamıyorum tek eglencem telefon belirttigim düzenlemeler dısında bi fikri yda çözümü olan lütfen belirtsin <3
Onu açmştım halen atıyor..teşekkür ederim bu aradaTelefondan atıyor ise Mobilden discordu acın Kullanıcı ayarları / ses ve görüntü / Giriş Modu - Ses Etkinliği yap / Arayüz / Mobil Ses Arayüzünü Etkinleştir. bunları yaptıkdan sonra konuşurken atmıcak discord seni iyi forumlar ve gecmiş olsun
Buyük igtimal evet çnkü yutupda video izlerkn bile dc den düştügüm oldutüm oyunlardamı geçerli oluyor bu sorun ?
Onu açmştım halen atıyor..teşekkür ederim bu arada
Post automatically merged:
Buyük igtimal evet çnkü yutupda video izlerkn bile dc den düştügüm oldu
Dİyer tüm oyunlarda oluyor tft oynarken dc arkadan çıkıyor sürekli düşüyorSadece tek bir oyunda mı oluyor bu ?
Bildirimlerini kapamayı denermisinDİyer tüm oyunlarda oluyor tft oynarken dc arkadan çıkıyor sürekli düşüyor
Bildirim ile alakası yok mesela metın2 oynuyorum dc acıyorum 2 dk sonra kendısı atıyor düşüyor bildirimlerde herzaman kapalı bendeBildirimlerini kapamayı denermisin
Sağ altta çıkan bildirim yüzünden oluyor diye düşünmüştümBildirim ile alakası yok mesela metın2 oynuyorum dc acıyorum 2 dk sonra kendısı atıyor düşüyor bildirimlerde herzaman kapalı bende
yok onu denedım oyun ıcınde sol üstte resımler cıkıyor onuda kapattım arayüzüSağ altta çıkan bildirim yüzünden oluyor diye düşünmüştüm
Çerçevesiz yapmayı denedin mi oyunuyok onu denedım oyun ıcınde sol üstte resımler cıkıyor onuda kapattım arayüzü
evet pencere modda denedım yıne olmadıÇerçevesiz yapmayı denedin mi oyunu
Oyunu oynarken pil tasarrufunu açıyormusun ondan olmuş olabilir düşük bir ihtimal olsa da cpu hız sınırlıyor çünküKonuyu ynlş yere açmş olabilirim lütfen gören modlar konuyu düzeltebilirmi dc ile ilgili birşey göremedim tşk.
Arkadaşlarım telefondan arkadaslarla TFT atmak için discord giriyorum kimseyi atmazken oyun açılır açılmaz mobil dc bende kendini kapatıyor verileri sildim dc yi sildim tkrar yükledim bütün izinleri açık hala getirdim etkinlk durumlarını açtım arka plan ayarlarını yaptık ama nafile kaza geçirdigim için yataktan kalkamıyorum tek eglencem telefon belirttigim düzenlemeler dısında bi fikri yda çözümü olan lütfen belirtsin <3
O Mantıklıymış bu aradakullanıcı arayuzunden arka planda calıstır seçeneğine bas konusurken arkada acık kalır dıscord atma sorunu olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?