bende bunu anlatmak istediğimMerhaba dostum, benim kitap önerim yok fakat farklı bir önerim var. Telif hakkı olan bir içeriğin değiştirilmiş halini oyun yapabilirsin. Mesela aşağıdaki verdiğim örnekteki gibi.
Sherlock holmes saat 13:40 da kasaba merkezinde bulunan Yaşlı joe'nin restoranına ipucu aramaya gitti.
Değiştirilmiş :
John frederic sabah sularında kasabanın en hücra köşesinde bulunan Deli michealin barına gitti ve herkesin ağzından sanki iyi dostlarıymış gibi laf alarak ipucu almaya başladı.
Tabi bu değiştirilmiş senaryoları yazmak ve oyuna uyarlaman uzun zamanını alır benim tavsiyem böyle. Zaten böyle bir şey yaptığında insanlar bu oyun atıyorum.. "Peaky Blindersdeki" 1. seozuna çok benziyor ben bu oyunu alıp oynarım. Dediği felan olr..
Kanka benim çok okuduğum bir kitap yokyaparsıu daha iyi olur. Örneğin "Peaky Bliners" & "La casa da papel" & "Lucifer" & "Prison Break" & "IT" gibi fimler. Netflixde gezinbende bunu anlatmak istediğim
Dizi olucak yanlis yazdim.Kanka benim çok okuduğum bir kitap yokyaparsıu daha iyi olur. Örneğin "Peaky Bliners" & "La casa da papel" & "Lucifer" & "Prison Break" & "IT" gibi fimler. Netflixde gezin
Peaky Blinders izledim bi kez baştan bi kez daha izliyorum şuan. Arkadaşım sana sarmaz demişti 2 kez izledim :dKanka benim çok okuduğum bir kitap yokyaparsıu daha iyi olur. Örneğin "Peaky Bliners" & "La casa da papel" & "Lucifer" & "Prison Break" & "IT" gibi fimler. Netflixde gezin
Dizi olucak yanlis yazdim.
Yani kanka peaky blindersi ilk 2-3 bölümünden bir şey anlamazssın ama dizinin temeli çok iyi çok sarıyor ben valla diziyi 3. ye bitirdim o derecePeaky Blinders izledim bi kez baştan bi kez daha izliyorum şuan. Arkadaşım sana sarmaz demişti 2 kez izledim :d
ben ilk bölüm ilk sezondan etkilenmiştim.Yani kanka peaky blindersi ilk 2-3 bölümünden bir şey anlamazssın ama dizinin temeli çok iyi çok sarıyor ben valla diziyi 3. ye bitirdim o derecePeaky bliners i örnek alabilirsin mesela iyi calismalar sana
teşekkür ederim üstadiyi çalışmalar forumlar başarılı olursun umaırm agam faydalı gördüm
yok hocam olmaz. hikaye tabanlı benim, senin istediğin daha çok fps tarzı aksiyon olabilir.Jhon wick tarzi oyun cikarin diyecegim de rpg ye olurmu onu bilmem.
Baya İyi O YaYani kanka peaky blindersi ilk 2-3 bölümünden bir şey anlamazssın ama dizinin temeli çok iyi çok sarıyor ben valla diziyi 3. ye bitirdim o derecePeaky bliners i örnek alabilirsin mesela iyi calismalar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?