Oyunu oynamayı bilmeyenler beni çok yoruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Cidden oyundaki feederler hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Peerai Was Here ♥
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bilip bilmeden oyunu oynuyorlar bir şey diyorsun gitme ölürsün diyorsun gidip ölüyorlar gerçekten aşırı sinir bozucu bir şey mesela cs de adam deagle alıyor ama oynayamıyor ya oynayamıyor aimi çok kötü ama illah deagle oynayacak bilmiyorum kafaları iyi herhalde

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Çok Haklı Bir İsyan.
Post automatically merged:

Ben bu oyunu 4 yıldır oynuyorum fakat çok kanser oldum Allah lol oynayanlara sabır versin. :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bilip bilmeden oyunu oynuyorlar bir şey diyorsun gitme ölürsün diyorsun gidip ölüyorlar gerçekten aşırı sinir bozucu bir şey mesela cs de adam deagle alıyor ama oynayamıyor ya oynayamıyor aimi çok kötü ama illah deagle oynayacak bilmiyorum kafaları iyi herhalde
Aynen mesela eco kal diyorum silah çekiyor ölüyor bombayla biz a giderken b gidiyor

Çok Haklı Bir İsyan.

Ben bu oyunu 4 yıldır oynuyorum fakat çok kanser oldum Allah lol oynayanlara sabır versin. :)
öyle mid yazıyorum mide geliyor farm çalıyor saçmalık

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çok zor durum ekrana yumruk attığımı bilirim

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
her yer boosted ve hesap satın almış adamlarla kaynıyor ne yazık ki genel olarak bir lig reset gerekiyor :(

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
az Önce Şahit oldum Arkadaşım oyunu kaldırdı Maçına bir Feeder Troll VB ortaya karışık delirten adam geldiği için

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka chati kapa boş ping atanların pinglerini kapa pren olmadan oynama bi şekilde yaparsın ama adamlar kazanmak istemiyorsa da onlara yapabilecek bişey yok

Üye
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "Peeraishere, post: 3310807, membro: 2303578"]
Eles jogam sem saber ou saber que você diz algo, você diz não vá e morra, você vai e morre, é muito chato, por exemplo, o cara no cs fica deagle, mas ele não pode jogar ou não pode jogar aimi muito ruim, mas illah deagle vai jogar Eu não sei que a cabeça deles é boa
[/ QUOTE]
Mano tem pessoas que não sabem jogar com um campeão no lol por exemplo e escolhe na ranqued e fica morrendo para o adversário isso é irritante

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu sefer oynamayı bilseler çok iyi oynuyorlar diyecektin.Suda yürüyen görsek yüzme bilmiyor deriz insanoğlu olarak garip varlıklarız : )

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hİç bi sazamn bitmeyecek bişey her oyunda böyle şeyler olucak dostum elmas eloda jung alıp pickleyip oynamayı bilmeyen o kadar dolu insan var ki ama bu her oyunda var bunlara çözüm yok maalesef o yüzden sc devam kanser olacağımıza hileyle tadımızı alalım :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
feedleyenler cıldırtıyo insanı bide ne dersen tersini yapıyolar

Üye
5 HİZMET YILI
ah bronz elo hepsi burada kümelenmiş sekıldeler bide sansına silvere çıkanlar var tabi

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
10 yıldır çekiyoruz o arkadaşları çekmeyede devam edeceğiz yapacak birşey yok malesef !

Üye
5 HİZMET YILI
bi de bildiklerini zannetmeleri her görüşe karşı cıkmaları oyun oynayanları gerçekten çok yoruyorlar bi de dereceli de hero denemeleri çok zor cidden chat i kapatıyom ss atiyorlar kapattsam infom yok oluyo 5 pre girmek en iyisi

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka klasik lol lamerları böyle oyuncular yüzünden sinirlenip aileme patladığımı bilirim ben
cidden çok fazla tilt oluyorsun.
benim düşüncem cidden lol ü oynayacaksan çok ciddiye alıp oynama ciddi oynamaya başlarsan bu sefer hepden kafan uçar beynin erir.
samimi söylüyorum çok kafana takma kanka manyak olursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...