Kral aptal demeyelim de mecburen katlanıyoruz diyelim15-16-17 yazanlar rüya görüyorlar sanırım max 14k yaparlar, burası Türkiye, zaten bu zamlara sevinenlerde aptaldır verdikleri vergi zamlarıyla market ürünleri elektrik doğalgaz bilmem ne inciğine cıncığına suyuna otuna zamlarıyla o paradan daha fazlasını alıyorlar senden.
max 15k olur bence
13 15 arası olur büyükk ihtimalle ancak türkiye şartlarında 13 15 bile temel yaşamaya yetmiyor büyük şehirlerde kiralar 6 7 civari faturaları vs derken cebe bir şey kalmıyorr![]()
Teşekkürler canlarım bakalım türknet zam yapacak mıHerhangi bir ofiste çalışıyor olsaydin 13k falan derdim ama türknette çalışıyormuşsun muhtemelen 15k-15.500 falan olur ama bu ekonomide yine de aldığın maaşa sevinebileceğini sanmıyorum.
Katlanmak zorunda değiliz ki , başka gelişmiş ülkelerde en ufak zam olduğu zaman millet protesto edip geri aldırtıyor zammı bizse alışmışız arkamızı dönüyoruz buyrun diye.Kral aptal demeyelim de mecburen katlanıyoruz diyelim![]()
15-16 k olur gibi1 yıldır 10k alıyordum şimdi bi maaş güncellemesi olcakmış kaç olur sizce ,
+ kaç olursa sevinmeliyim
Post automatically merged:
Türknet altyapıda airpone dediğimiz havai sistem ile sokaklara fiber kablo çekiyoruz bu arada.
Umarım 16k iyidir.15-16 k olur gibi
eyvallah15k var gibi umarım alırsın![]()
Yarın açıklancakmış hocam ayın 15inde alcaz maaşı bakalım sagolşuan 5500 10000 alıyorsun bana kalırsa 15 14 arası alırsın çok beklentiye girme daha az olabilir patron milleti malum minimum harcama max kar ister.
Standartı istemek bile elitlik olduğu için çıkıp 20.000 lira alması gerek diyemiyor kimse. Adam akıllı bi hayat için en az bu kadar gerekli benceHerhangi bir ofiste çalışıyor olsaydin 13k falan derdim ama türknette çalışıyormuşsun muhtemelen 15k-15.500 falan olur ama bu ekonomide yine de aldığın maaşa sevinebileceğini sanmıyorum.
Senin iş verenin olsam 20.000 veririm en az ama zannetmiyorum maksimum 13k'dır.Herhangi bir ofiste çalışıyor olsaydin 13k falan derdim ama türknette çalışıyormuşsun muhtemelen 15k-15.500 falan olur ama bu ekonomide yine de aldığın maaşa sevinebileceğini sanmıyorum.