Özel Whatsapp İle Silinen Mesajları Görme v.b Şeyler Kullanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Baştan söylemem gerek eğerki böyle uygulamaları anlatmak veya söylemek yasaksa konumu hemen silebilirim çünkü böyle konular açmakta pek tecrübeli değilim saygılar.

BAŞTAN SÖYLÜYORUM ALTTAKİ YAZDIKLARIMI YAPARSANIZ VE SONRASINDA WHATSAPPLA İLGİLİ BİRŞEY OLURSA SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM ÇÜNKÜ WHATSAPP ALTTAKİ YAZDIKLARIMI DESTEKLEMİYOR AKSİNE İSTEMİYOR!

Eğer yukardaki yazıya rağmen buradaysan nasıl yapılacağını anlatacağım.

NOT: Şimdiki yapacaklarımızda orijinal whatsapp silip silmemek size kalmış çünkü bir apk yükleyeceğiz. Altta ne demek istediğimi anlayacaksınız zaten. Bu uygulamanın geliştiricisi bir türk ve gayet iyi bir iş çıkarmış. Genede virüsten korkuyorsanız indirip indirmemek size kalmış. Şahsen ben bu uygulamayı kullanıyorum zaten.

1- Google'a Whatsaero yazın ve aratın. Karşınıza çıkan ilk linke girin (site ismi vermek yasakmı değilmi bilmiyorum bu yüzden yazmayacağım). Karşınıza çıkan resmi site değilse resmi siteyi bulana kadar bakının.

2- Siteye girdiğiniz zaman Şimdi İndir butonunu bulun ve tıklayın.

3- Şimdi karşınıza Modern İkonlar ve Klasik İkonlar şeklinde iki seçenek çıkmış olması gerek. Bu iki seçenek arasında sadece arayüz farkı vardır kısacası istediğinizi seçebilirsiniz.

4- İki seçenektede aynı paketler çıkıyor, com.aero ve com.wa paket adları. Bu paketlerin özellikleri:

Eğerki orijinal whatsappı korumak istiyorsanız com.aero yükleyin. Fakat baştan söylemem gerek veri silinmeleri v.b olabilir.

Eğer sıfırdan bir whatsapp kurmak istiyorsanız com.wa yükleyin. Verileriniz tamamen silinecektir.

5- Şimdi karşınıza çıkan sayfadan aşağıya inin. (DİKKAT! ÖNCESİNDE KESİNLİKLE "Ban sorunu yaşamamak için bana tıkla" YA GİRİN. BURDAKİLERE DİKKAT ETMEZSENİZ BAN YEME İHTİMALİNİZ VAR.) Sonrasında sayfanın en aşağısındaki linklerin birisiyle indirin.

6- Kurulum:

Eğerki com.wa indirdiyseniz ve "Ban sorunu yaşamamak için bana tıkla" yı okuduysanız ve genede yedeklerinizi yüklemek istiyorsanız size kalmış. Orijinal whatsappı silip yeni yüklediğiniz Whatsapp'ın kurulumunu gerçekleştirin. Bu kadar.

Eğerki com.aero indirdiyseniz direk olarak orijinal whatsappı silmeden kurulumu gerçekleştirin. Bu kadar.

Yeni Whatsapp'ımızın özellikleri:

1- Chat kitleme.
Eğer chatlerinizde önemli bir şey varsa chatlerinizi şifre,parmak izi veya desen ile kilitleyebilirsiniz. Bir tanede "Kurtarma Şifresi" oluşturursanız şifrelerinizin birini unutursanız yenileyebilirsiniz.

2- Online gözükmeme, yazıyor.. ve ses kaydediyor... yazılarının çıkmaması.
Bu özellikleri Aero privilages (veya öyle birşeydi) ordan açabilirsiniz.

3- Görüldü atmama.
Karşıdaki size görüldü atarken siz karşıdaki kişiye görüldü atmayabilirsiniz. Örnek olarak ben sadece mesaj yazdığımda görüldü atmayı etkinleştirdim.

4- Anti-mesaj silme.
Bu özellik ile karşı taraf mesajlarını silse bile siz silmediğiniz sürece sizden asla silinmeyecek. Bu özelliğide o önceki maddede dediğim yerden etkinleştirebilirsiniz.

5- Tamamen özelleştirilebilen menü.
Bu özellik ile ayarlardan menüyü tamamen özelleştirebilirsiniz.

Geri kalan özellikleride kendiniz keşfedin benim kullandıklarım bu kadar. İyi günler.

A$AP
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
onu bende gördümde ben onu kulanmiyorum çok sıkıntılı bir ugulama ben whatsap pulus kulaniyorum aynı özleikler aynı sürüm herşey aynı ama areo dan daha az sorunlu tavsiye ederim.

Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
onu bende gördümde ben onu kulanmiyorum çok sıkıntılı bir ugulama ben whatsap pulus kulaniyorum aynı özleikler aynı sürüm herşey aynı ama areo dan daha az sorunlu tavsiye ederim.
Ben pek sorununu görmedim 1.5 yıldır kullanıyorum o yüzden paylaştım.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Güzel paylaşım olmuş bi dikkatimi çekmedi değil yani bakmak lazım da sonsuza kadar wp ye elveda demekte var işin ucunda D:

Üye
5 HİZMET YILI
Kardim gir play storeye (ios için varmı bilmiyorum) ''WAMR'' adlı uygulamayı indir. Bildirime düşen her şey şey kaydoluyor ve ayarlayabiliyorsun. İnstagram, Telegram, Whatsapp uygulamalarını açık bıraktım onların bildirimleri kaydoluyor.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
WhatSapp Plusa benzior knk o daha sorunsuz ve kolay onu tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka bilgileriniz çalınabilir dikkatli olun yinede. Zamanında bende kullandım güzel.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
denemeye gidiyorum, teşekkürler bu arada

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ios için buna benzer bir şey var mıdır ?

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ustam bende bi arkadaşımdan duymuştum denemek istemiştim bulamadım teşekkür ederim. Yararlı bi yazı olmuş.

Computer Programmer
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Aga apklarda var ama bilen varsa

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bunu yapıcam fakat msjlarım cok resimlerim cok hepsini güncel olarak depoladım fakat bunların gitme ihtimali varmı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar bu tarz silinen mesaj fotoğraf vs tarzı uygulamaları kullanırken verdiğiniz izinlere dikkat edin bir keresinde fotoğrafları geri döndürme uygulaması yüklediğimde uygulamanın depolama haznesinde bana ait olmayan fotoğraflar nudelar falan vardı yani izin verdiğinizde direkt otomatik yükleniyor olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
GB whatsapp daha kolay ve sorunsuz, onu da deneyebilirsiniz.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum bakayım nasılmış

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Güzel paylaşım fakat bi tedirgin etmedi değil

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kullanan Arkadaşların Var Burada Emin Olmuş Oldum Ne Kullandıklarının

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...