Özentilik yapmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
İLK BAŞTA MemoryKorsan klanını ben kurdum herkes bana özendi klan kuruyor 
bana gelin kabul edin Küfür ederim ama ban yerim die ::D
özentilik yapmayın 
MemoryKorsan
http://memoryhackers.org/images/smilies/yaz%C4%B1.png 
BEYLER  HERKESİ BU KLANA BEKLİYORUM HERKES GELSİN SAVAŞ KAZANALIM HİLEYLE BÜYÜTELİM

BİZİM KLANIMIZ OLSUN

http://memoryhackers.org/images/smilies/resim.png 

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

SADECE HİLE İLE SAVAŞ YAPILACAK TEAMKİLL KULLANAN ATILACAK.
KLAN ADI 
MemoryKorsan
her istek gönderen alınacak

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
o klanı sanki kapatmazlar çok akıllısın niye biz önceden yapmadık acaba 2 güne o klan gg

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
MH-CoderSan Bi Özentilik Yapan Varsa Oda Sensin Forum 2.5 3 yıldır var ve hep klanlar acılıp kapandı kımse sana ozenıpte klan acmaz sen konu acıyon dıye bız sanamı ozenıyoz sen nefes alıyon bız alınca bız ozentımı oluyoruz bı mantıklı dusun ve yetkılılere konunu sılmelerını ıste bos bos konu acıyon neden bu kadar konu acıyon super uye olmak ıcınmı boyle bos konularla bı yere gelemessın .

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Rehat' Alıntı:
MH-CoderSan Bi Özentilik Yapan Varsa Oda Sensin Forum 2.5 3 yıldır var ve hep klanlar acılıp kapandı kımse sana ozenıpte klan acmaz sen konu acıyon dıye bız sanamı ozenıyoz sen nefes alıyon bız alınca bız ozentımı oluyoruz bı mantıklı dusun ve yetkılılere konunu sılmelerını ıste bos bos konu acıyon neden bu kadar konu acıyon super uye olmak ıcınmı boyle bos konularla bı yere gelemessın .

konularını gördük %95 yardım :dddD,:

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
MH-CoderSan' Alıntı:
Rehat' Alıntı:

konularını gördük %95 yardım :dddD,:

En azından 2016 nın Şubat Ayından Beri 15 Tane Konu Actım Gercekten Gerekli Oldugunda Actım Sen Günde 5 Tane Konu Acıyon Hepsi Saçma Sapan Bide Bi Sorun Olmazsa Bile *** olmuyor , **** calısmıyor boyle konular şimdi susabılırsın

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim Forumda Forum klanı çok açıldı bunu ilk düşünen zeki sen değildin meraklanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...