Onaylı Üye
Sınıfta ortaokuldan bir arkadasım var ve cok yakınız. Sanki ona baglıymısım gibi hissediyorum. Baskasına gidince falan satıyomus gibi. Aslında cok yanlıs ama oyle hissediyorum nedense.
Zaten özümde komik bir insanım. Bilmiyorum bu beni gamsız ve cıvık biri mi yapıyor ama asla öyle biri de degilim. Yerine göre davranmaya calısıyorum.
Düşünüyorum bakalım insallah
Aslında kimse dalga gecmiyor. Ben tipimi begenmiyorum. Özgüvenimi bu da düşürüyor. Dediğim gibi 5 senedir kızlarla muhabbet kurmayınca da utangac cekıngen bi insan oldum. Bunu da yenmek istiyorum.
Çok doğru söylediklerin ama hayattan o kadar bıktım ki hicbirsey düsünemiyorum. Su aralar yasadıklarım psikolojimi alt üst etti zaten
-Ayrıca cevap veren herkese teşekkür ederim
kendini sevmekle başlamalısın kanka ,kilo boy gibi takıldıgın bişey varsa elinde olmayan seyler yüzünden kendini geri plana atmamaya calısmalısınSelamlar iyi aksamlar dilerim. Şu sıralar okullar acıldı biliyorsunuz ki. Okulda sanırım özgüven problemi yaşıyorum. Soru cevaplayacagım zaman bile içimde ya yanlıs soylersem rezil olursam diye bir korku oluyor. Ortaokulu imamhatipde okumustum. Bilen bilir imamhatipden daha pis ortam yoktur. Ayrıca kız erkek ayrı oldugundan kızlarla cok yakın da olamıyorum. Konusurken falan utanıyorum. Bazılarının yanına gidince kendımı kücük görüyorum. Genel olarak özgüvenim yok ve utangac cekingen bir insanım özümde. Kızlarla konusamıyorum degil ama rahat olamıyorum utanıyorum kısaca. Bunları nasıl yenebilirim?
Özel konusma acabilir misin acamiyorumhocam çekingen davranarak emin olun hiçbir yere varamazsınız karşınızda ki de insan o kusursuz mu ki siz kusursuz olmaya çalışacaksınız 1 kızla konuşursunuz baktınız pas vermedi mi bir başkasına bakarsınız
uzun lafın kısası susan daha çok kaybeder
çok haklısın kardeşim genelde hep söyle olurlarUtanma onlar utansın kendin ol yeter ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?