Özgüven falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum bunu böyle devam ettirirsen dahada çok büyüyecektir içinden gelen herşeyi söyle söylesen utansan nolacak 1 saat sonra hatırlamıcaksın bile :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
knka bence söyleceğin şeyleri içinde tutma emin ol daha kötü oluyor öyle bi zaman geliyo ki keşke söyleseydim diyorsun bunu dememk için bence aklına ne geliyorsa ağzından çıksın en azından denedim dersin

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam kendinize bakin ve spor yapin ozguveniniz yerine gelir

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Selamlar iyi aksamlar dilerim. Şu sıralar okullar acıldı biliyorsunuz ki. Okulda sanırım özgüven problemi yaşıyorum. Soru cevaplayacagım zaman bile içimde ya yanlıs soylersem rezil olursam diye bir korku oluyor. Ortaokulu imamhatipde okumustum. Bilen bilir imamhatipden daha pis ortam yoktur. Ayrıca kız erkek ayrı oldugundan kızlarla cok yakın da olamıyorum. Konusurken falan utanıyorum. Bazılarının yanına gidince kendımı kücük görüyorum. Genel olarak özgüvenim yok ve utangac cekingen bir insanım özümde. Kızlarla konusamıyorum degil ama rahat olamıyorum utanıyorum kısaca. Bunları nasıl yenebilirim?
bende bu sorunu yaşıyordum kızlarla konuşmakta problem yaşıyordum Sonrasında konuşmayı denedım bıraz konuşunca alıştım dıgerlerı ıçınde aynı şey 1 kere denedıgınde özguvensızlık oluyor ama daha fazla deneyınce alışıyosun ve özguvenın artıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Karşındaki de insan senin gibi bunu unutma ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...