ÖzGüven giti Ne Yapmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ne diyeyim o zaman bizim rakip siteleri hackle o zaman kolay olacağını sanmıyorum ama yapabilirsin o zaman çok mutlu olabilirsin

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ne diyeyim o zaman bizim rakip siteleri hackle o zaman kolay olacağını sanmıyorum ama yapabilirsin o zaman çok mutlu olabilirsin
rakiplere karşı birşeyler yapmaya çalıştım ama başarısız oldum şuan yeni yöntemler arıyom mh üstümde emeği çok hile konusunda değil birçok konuda böyle onlin hersaniye form bulmak zor th t desen ölü balık

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
rakiplere karşı birşeyler yapmaya çalıştım ama başarısız oldum şuan yeni yöntemler arıyom mh üstümde emeği çok hile konusunda değil birçok konuda böyle onlin hersaniye form bulmak zor th t desen ölü balık
Heroglif api sakın bizim forumu heçkleme. Her gece seni heçklicek diye korku doluyuz. Gözümüze ya Heroglif forumu heçklerse diye uyku girmiyor. Api lütfn heçkleme sen tanıdığım en büyük heçkırsın.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Heroglif api sakın bizim forumu heçkleme. Her gece seni heçklicek diye korku doluyuz. Gözümüze ya Heroglif forumu heçklerse diye uyku girmiyor. Api lütfn heçkleme sen tanıdığım en büyük heçkırsın.
ben hackerim demedim ki :D zaten kızın biri okuldaki bilgisayarına girerek şifreleri çalmış herkes hacker demiş gerçeği söylemişler kimse inanmamış

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
14 şubat anlamı en saçma gündür. Sevgili olmayı boşver sen mesleğini eline al eli ayağı düzgün biriyle evlen ne yapacaksın sevgiliyi.
Benimde hayatımda kimse olmamıştı. Ama ben olmasını da istemiyordum o ayrı bir konu. evlendim şuanda da bir çocuğum var yaş 24
sevgili ayağı b0k ayağı haberin olsun.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
14 şubat anlamı en saçma gündür. Sevgili olmayı boşver sen mesleğini eline al eli ayağı düzgün biriyle evlen ne yapacaksın sevgiliyi.
Benimde hayatımda kimse olmamıştı. Ama ben olmasını da istemiyordum o ayrı bir konu. evlendim şuanda da bir çocuğum var yaş 24
sevgili ayağı b0k ayağı haberin olsun.
zaten aşk sevgi üremeden önceki şeylerdir

Üye
7 HİZMET YILI
sevgili arkadaşım bol bol kitap oku en iyi arkadaş kitapdır.özgüveninde gelişir bilginde artar.
Post automatically merged:

kitap okudukca zaten bir yerden sonra sohbetinde gelişicek bunun sayesinde arkadaşlarında çoğalır sevgilinde olur yeterki gün içinde ayırabildiğin kadar kitap okumaya zaman ayır.

Son düzenleme:
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Dostum bu tamamen psikolojik çöküşten kaynaklı bir şey,kendine zaman ayırmıyor isen az da olsa zaman ayır arkadaşlarında takıl mekanlara git,mekan derken illa bar vb. demiyorum ama psikolojik olarak kendini yitirme hiçbir zaman

Üye
7 HİZMET YILI
tipim var gücüm var ama bunlar hiçbir işe yaramıyor bendensin sende

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum bu tamamen psikolojik çöküşten kaynaklı bir şey,kendine zaman ayırmıyor isen az da olsa zaman ayır arkadaşlarında takıl mekanlara git,mekan derken illa bar vb. demiyorum ama psikolojik olarak kendini yitirme hiçbir zaman
Keşke arkadaşım olsa hiç arkadaşım yok

Üye
7 HİZMET YILI
bro üzülme bu kadar kafaya takılacak şey değil bende tip var yakın dövüş sanatlarına gidiyorum ama bi yararı olmuyor tiktoka gir bi bak en çirkinine bile 2 3 tane düşüyor önemli olan samimiyet 1 olmaz 2 olmaz ama 3 olur denemekten vazgeçme :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bro üzülme bu kadar kafaya takılacak şey değil bende tip var yakın dövüş sanatlarına gidiyorum ama bi yararı olmuyor tiktoka gir bi bak en çirkinine bile 2 3 tane düşüyor önemli olan samimiyet 1 olmaz 2 olmaz ama 3 olur denemekten vazgeçme :)
bro kızların en çok tip,kas,zeka,para baktıklarını duydum sen diyon bende tip var kas dövüş sanatlarına gidiyom dedin gene olmuyor dedin ve moralimi düzeltin ve ben tik tok kulanmam bana göre saçma sapan bir uygulama insanların kendisini rezil etiği bir yer bunu unutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...