Özgüvensizliğimi nasıl yenebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
17 yaşındayım 11 .sınıfım 1 kere bıle daha sevıglım olmadı Boyum 1.77 Kılom 53 Tipimde Bir Sorun Yok Ancak Özgüvensizim Kızların Yanına Gidip Konuşamıyorum Yanı Tavsıye Verırsenız Sevınırım
Ben de 13-14 yaşlarında bu konularda çok sıkıntılıydım, böyle konular açardım forumlarda :) daha gençsin ben de gençim, 1 senelik evleyim, mutluyum ama olay kızlar değil yani yanında ömür boyu mutlu olacağın bir arkadaşın olması gerek, yani sevgili ya da eş değil, iyi bir arkadaş, yıllarca sohbet edebileceğin, kendini geliştir, bilgi edin bir yeteneğin olsun ve sorun yapma, merhaba demekten çekinme, kız arkadaşların da bir değişim olduğunda fark et, onları güldür ama saçma ya da güncel espriler, fıkralar değil, durum komedisi yapmalısın, anlık olmalı, korkma yani ama bilgi edin kitap oku.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Valla dostum ben senin gibi değildim. Çünkü hayat cidden bana öğretti her şeyi 10 - 11 yaşında 9 ay sokakta kaldım ben cidden bilen bilir dışarısı eve veya düşündüklerinize benzemez gezeyim falan, yapmam dediğim her şeyi yaptım açıkçası ben çok utangaç bir çocuktum hani fırına gidiş askıda ekmek var mı ? soramıyordum bile öğrendim her şeyi tanıdım gördüm.

Senin sorunun çözümüde çok basit hani Allah’a şükür iyiyim fiziksel olarak yapman gereken kızlarla konuşmaya çalış umarsamamazlıktan gel sanki her gün biriyle konuşuyorsun havası yarat , espirili ol yüzün düşmesin , paranla değil kişiliğinle seni tanısınlar ve en önemlisi kızlara belli bir zamandan sonra iyi davranma hep sevme yani Arada üzmen lazımki duygular yeniden coşsun. Hep seversen soğur senden hep kaybedersin , kıskan ama abartma , sev ama bir hatası olduğuna kır affetme. Ya benim çevremdeki yada tanışmış olduğum sayıcı kızdan bunu öğrendim. Okuduysan sağol

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kız işleri boş iş ama madem istiyorsun tarzını ve saç stilini değiştirmekle başlayabilirsin

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Normal bir şekilde hayatını yaşa, kafana bunu çok takma. Doğru kişi muhtemelen zaten hiç beklemediğin bir anda karşına çıkar. Ben üniversitede buldum, hiç beklemiyordum mesela, ve lisede sevgili yapmak pek mantıklı bir şey olmayabilir.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
mıllet ne der dıye degıl canının ıstedıgını yap

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba dostum bak sana çok basit şunu söyliyim bu hayatta kendini sevmeyi öğrenemezsen [her halinle] bunu atlatamazsın.Bunu tavsiye olarak değilde içinde çözmen gereken bir durum kim ne derse desin senin bi dönüm noktan olacak bu hayatta.Tavsiye olarak bişey söylemek gerekiyorsa da fitness yapmanı şiddetle tavsiye ederim.Sağlıcakla kal..
17 yaşındayım 11 .sınıfım 1 kere bıle daha sevıglım olmadı Boyum 1.77 Kılom 53 Tipimde Bir Sorun Yok Ancak Özgüvensizim Kızların Yanına Gidip Konuşamıyorum Yanı Tavsıye Verırsenız Sevınırım

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Kendine vakit ayır, spor yap (abartma). Ben yüzücüyüm ve her şeyden kendimi soyutlayıp çok sert antrenmanlar yapıp, Akdeniz bölge birinciliği aldım. Daha sonra hayatım çok değişti. Bundan dolayı kendine bir spora ver.

naXm
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Spor yapıp özgüven kazanabilirsin.

Kızları takmazsan cool olursun o yüzden bırak kızlar seni taksın sen yüz verme onlar yüz almaya çalışacaktır.​

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
kızın yanına gitinmi cekinmiceksin patavatsız olucaksın koyucaksın geçiceksin yani kendini kasmana gerek yok anı yaşıcan en fazla 1 saatini kaybedersin reddilirsen
önüne bakcaksın takarsan zaten hiç ön plana cıkamasın.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
agam bende senin gibiydim sonra bir açıldım bir açıldım 18 yaşındayım taktiği veriyorum kimse için çok uğraşma bırak onlar sana gelsin (sana gelsin derken oturup boş boş beklemeyeceksin sadece uğraş vermeyeceksin) kızlarla konuşamama sebebin de (kendimden biliyorum geçen seneye kadar senin gibiydim) kızları kendinden üstün görüyorsun psikolojik olarak fakat farkında değilsin sadece kafaya takma normal kankanla nasıl konuşuyorsan veya bizimle kızlarla da o şekilde konuşacaksın. Kimseyi de konuşurken tipine göre vesaire yargılama ayrıca ben konuşamam diye düşünerek konuşmaya girme onlar benimle konuşamaz düşüncesine gir bir de konuşacak konu bulamadan konuşamazsın hakim olduğun bir konu olacak ki konuşabileceksin yada en basiti bilmediğin bir konu hakkında aa ben bilmiyorum anlatsana vesaire o konuşsun sen dinle öyle öyle açılırsın tek yapmaman gereken kasmamak takmamak kolay bir şey değil psikolojik olarak kendi kendini onlardan üstün görmen lazım ama öyle de egoist egoist dolaşma sadece kendi içinde o şekilde ol yeterli.
Post automatically merged:

Seninle alay eden adamla sende alay edeceksin bir de mesela bir grup var arkadaş grubu git yanlarında dur hiç bir şey yapmasan da git dinle muhabbeti eğer muhabbete hakimsen sende yorum yap arada falan kimse durup dururken git yanımızdan ne işin var falan böyle yapmaz
Genel olarak katılıyorum

Kaju
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
önce git gördüğün kızlarla arkadaş ol rastgele selam de konuş çok zor bir şey değil sonrasında sevgililik kısmını başka kişilerde denersin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
korkularının üzerine git 1 2 deneme sonra nasıl rahatlıcaksın görüceksin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Not: yazacaklarım ve yazdıklarım uzun - saçma - oldukça işe yarardır. Üşenme oku ihtiyacın olacabilir değil olacak.
Kral bu işler öyle basit değil. Her şeyden en öncesi tecrübe. Sohbet etmeyi bileceksin. Gerçekten söyleyeceğim şeyler tuhaf veya yıkıkça olacak ama artık neyse...
Kendi kendine konuşman , oluşabilecek diyalogları düşünmen gerek. Ben bunu deseydim o ne derdi o bunu dese ben ne derim vs. Saçma ama işe yarıyor. Hem de çok.
El hareketleri önemi falan bunları bosver. Kızların sevdiği özellikle de ergen aptal kızların sevdiği cins saçı "havalı" ve soğuk karakterli olanlar. Eğer böyle biri değilsen bunu boşver. Sadece espritüel ol.
DIPNOT: espritüel olmak sana manita kazandırmaz. Arkadaş kazandırır. SAKIN AMA SAKIN esprilerin ile yaklaştığın kızlara çıkma teklifi etme. Onlar tipinden dolayı değil kişilğinden dolayı seni ARKADAŞ olarak görenlerdir. Nadiren çıkma teklifin başarılı olur. Eğer başarılı olacak gibi hissediyorsan denemekten zarar gelmez.
NOT2: espri yapayım derken kendini rezil etme ve maymun olma. Ergen kızlar "soğuk" sever. Ama genelde hepsi aptal olur yani denemen bile zaman kaybı. Her şey ünide başlayacak. Oraya kadar yaşayacaklarını antrenman olarak görebilirsin.
NOT3: NASIL ESPRI YAPARIM? Anasının amı hocam. Bunu da ben mi bileyim ? Konuya ve ana bağlı olarak her an espri yapılabilir. Bu tamamen tecrübeye ve azcık zekaya dayalıdır. Kendi kendine diyalog hayal etmen burada işe yarayacak işte. Ve oluşabilecek durumlara karşı hazırlık için de işe yarayacaktır.
NOT4: Her sey espri değil. Konuya hakimiyetin ve bilgin de işe yarar. GERÇEKTEN ÇOK SAÇMA AMA makyaj malzemelerinin markasını ve kalitesini bilmen bile işe yarar. Kızlar bu konu hakkında konuşuyorsa anında içeriye atlayabilirsin
-Şu marka çok kötü kızlar yaaaa
+(sen) Evet gerçekten, genelde şu markayı daha çok öneriyorlar içeriğindeki şu bu şu daha dengeliymiş
-sen bunları nerden biliyorsun gey misin ahahahah
+ ne zaman işe yarayacağını bilemezsin :)))
Tarzındaki şebekliklerle dahi içeriye girebilirsin. Sonuçta bunlar ergen. En önemlisi ise insanlar. Hareketlerini tahmin edebilirsin.
Dcdeki insanlarla yada forumdaki insanlarla konuşman hiçbir şeye yaramaz önemli olan canlı tecrübe.
Her kız bir anda konuşmaya gelen bi erkeğe tuhaf gözle bakar. Türkiye standartları içinde yani. Sınıfta espri yaparak falan aralarına karış. Daha sonra kızlarla konuşma fırsatların doğar sonra onların arkadaşlarına yönel. Espri yaptığın kızlara yönelme adamı hasta etme.
Tekrar diyorum. Oluşabilecek diyalogları düşünmen eğer yeteri kadar sosyal değilsen yapabileceğin en iyi şey. Hazır cevap bulundurmak iyidir. Bunları hasta gibi çalışman iyi değil sadece ara ara bir şeyler hayal et kafanda. Bokunu cıkarmadan. Bunlar genelde benim yaptığım taktikler. İşe yarama garantisi yok ama yardımcı olacaktır. Psikolog falan değilim sonuçta değil mi ?
Sınıfından olmayan kızlar için ise (genelde hep okul ortamından bahsediyorum ama eğer hiç ortamın yoksa elimizdeki tek seçenek şuan bu) Genelde konuşmaya bir anda ilgi çekecek bir şekilde girmek önemlidir. Yüz mimiklerin ve ses tonun da en az girme şeklin kadar önem taşır. İlk karşılaşma bir insanın diğer insanın karakterini özet şeklinde çıkarttığı bir andır. Yani baya önemlidir bunu batırırsan yarra yedin demektir. Toparlaman çok zor olur.

Saat gece yarısı yani şuan sadece bunlar aklıma geldi. Bi ara tekrar yanıt olarak yazarım.

Geriye kalan tek şey ise INSTG - TWITTER - C2(c3 mü c4 mü neyse artık) Gibi sitelerden önüne gelene yardırmak. Yardırmak derken abaza gibi dalma. İnsan ol ve karşındakinin de bi insan olduğunu göz önünde bulundur. Biri olmazsa üzülme. Karşındaki okyanustaki bi damladan fazlası değil.
En kötü tinderdan kasar avlarsın. Bu dünyada yalnız kalmak yalnız kalmamaktan daha zor. Yani kendine güven. Evet bu bir klişe. Ama en aslında en çok ihtiyacın olan bu.
Eğer tipin rezaletse , yapacak bir şey yok kral. Tip Her şey değildir ama ergenler için önemlidir. Çene kası falan çalış , Ten rengini açacak şeyler kullan veya makyaj yap. Kirpiklerine bak. Güzelleşmek zor değil. Saçını uzat yeni bi şekil bul vs.

Şuanlık bu kadar. Yardımcı olabildiysem ve kafanı düzmediysem ne mutlu bana. Umarım yardımcı olacaktır demeyeceğim çünkü olacak. Şimdiden rica ederim.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlarınla daha çok sosyalleşmeye çalış yeni yeni insanlarla tanış

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
arkadaşlarınla daha çok sosyalleşmeye çalış yeni yeni insanlarla tanış
bılemıyorum yenı ınsanlar terslıyor genelde
Post automatically merged:

Not: yazacaklarım ve yazdıklarım uzun - saçma - oldukça işe yarardır. Üşenme oku ihtiyacın olacabilir değil olacak.
Kral bu işler öyle basit değil. Her şeyden en öncesi tecrübe. Sohbet etmeyi bileceksin. Gerçekten söyleyeceğim şeyler tuhaf veya yıkıkça olacak ama artık neyse...
Kendi kendine konuşman , oluşabilecek diyalogları düşünmen gerek. Ben bunu deseydim o ne derdi o bunu dese ben ne derim vs. Saçma ama işe yarıyor. Hem de çok.
El hareketleri önemi falan bunları bosver. Kızların sevdiği özellikle de ergen aptal kızların sevdiği cins saçı "havalı" ve soğuk karakterli olanlar. Eğer böyle biri değilsen bunu boşver. Sadece espritüel ol.
DIPNOT: espritüel olmak sana manita kazandırmaz. Arkadaş kazandırır. SAKIN AMA SAKIN esprilerin ile yaklaştığın kızlara çıkma teklifi etme. Onlar tipinden dolayı değil kişilğinden dolayı seni ARKADAŞ olarak görenlerdir. Nadiren çıkma teklifin başarılı olur. Eğer başarılı olacak gibi hissediyorsan denemekten zarar gelmez.
NOT2: espri yapayım derken kendini rezil etme ve maymun olma. Ergen kızlar "soğuk" sever. Ama genelde hepsi aptal olur yani denemen bile zaman kaybı. Her şey ünide başlayacak. Oraya kadar yaşayacaklarını antrenman olarak görebilirsin.
NOT3: NASIL ESPRI YAPARIM? Anasının amı hocam. Bunu da ben mi bileyim ? Konuya ve ana bağlı olarak her an espri yapılabilir. Bu tamamen tecrübeye ve azcık zekaya dayalıdır. Kendi kendine diyalog hayal etmen burada işe yarayacak işte. Ve oluşabilecek durumlara karşı hazırlık için de işe yarayacaktır.
NOT4: Her sey espri değil. Konuya hakimiyetin ve bilgin de işe yarar. GERÇEKTEN ÇOK SAÇMA AMA makyaj malzemelerinin markasını ve kalitesini bilmen bile işe yarar. Kızlar bu konu hakkında konuşuyorsa anında içeriye atlayabilirsin
-Şu marka çok kötü kızlar yaaaa
+(sen) Evet gerçekten, genelde şu markayı daha çok öneriyorlar içeriğindeki şu bu şu daha dengeliymiş
-sen bunları nerden biliyorsun gey misin ahahahah
+ ne zaman işe yarayacağını bilemezsin :)))
Tarzındaki şebekliklerle dahi içeriye girebilirsin. Sonuçta bunlar ergen. En önemlisi ise insanlar. Hareketlerini tahmin edebilirsin.
Dcdeki insanlarla yada forumdaki insanlarla konuşman hiçbir şeye yaramaz önemli olan canlı tecrübe.
Her kız bir anda konuşmaya gelen bi erkeğe tuhaf gözle bakar. Türkiye standartları içinde yani. Sınıfta espri yaparak falan aralarına karış. Daha sonra kızlarla konuşma fırsatların doğar sonra onların arkadaşlarına yönel. Espri yaptığın kızlara yönelme adamı hasta etme.
Tekrar diyorum. Oluşabilecek diyalogları düşünmen eğer yeteri kadar sosyal değilsen yapabileceğin en iyi şey. Hazır cevap bulundurmak iyidir. Bunları hasta gibi çalışman iyi değil sadece ara ara bir şeyler hayal et kafanda. Bokunu cıkarmadan. Bunlar genelde benim yaptığım taktikler. İşe yarama garantisi yok ama yardımcı olacaktır. Psikolog falan değilim sonuçta değil mi ?
Sınıfından olmayan kızlar için ise (genelde hep okul ortamından bahsediyorum ama eğer hiç ortamın yoksa elimizdeki tek seçenek şuan bu) Genelde konuşmaya bir anda ilgi çekecek bir şekilde girmek önemlidir. Yüz mimiklerin ve ses tonun da en az girme şeklin kadar önem taşır. İlk karşılaşma bir insanın diğer insanın karakterini özet şeklinde çıkarttığı bir andır. Yani baya önemlidir bunu batırırsan yarra yedin demektir. Toparlaman çok zor olur.

Saat gece yarısı yani şuan sadece bunlar aklıma geldi. Bi ara tekrar yanıt olarak yazarım.

Geriye kalan tek şey ise INSTG - TWITTER - C2(c3 mü c4 mü neyse artık) Gibi sitelerden önüne gelene yardırmak. Yardırmak derken abaza gibi dalma. İnsan ol ve karşındakinin de bi insan olduğunu göz önünde bulundur. Biri olmazsa üzülme. Karşındaki okyanustaki bi damladan fazlası değil.
En kötü tinderdan kasar avlarsın. Bu dünyada yalnız kalmak yalnız kalmamaktan daha zor. Yani kendine güven. Evet bu bir klişe. Ama en aslında en çok ihtiyacın olan bu.
Eğer tipin rezaletse , yapacak bir şey yok kral. Tip Her şey değildir ama ergenler için önemlidir. Çene kası falan çalış , Ten rengini açacak şeyler kullan veya makyaj yap. Kirpiklerine bak. Güzelleşmek zor değil. Saçını uzat yeni bi şekil bul vs.

Şuanlık bu kadar. Yardımcı olabildiysem ve kafanı düzmediysem ne mutlu bana. Umarım yardımcı olacaktır demeyeceğim çünkü olacak. Şimdiden rica ederim.
teşekürler tavsıylerınız ıçın

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kardeşim ben şuan 27 yaşındayım 20 yaşıma kadar evden dısarı cıkmamıs sureklı bilgisayar oynamıs hic bi ortama girmemiş insandım gercekten dışarı cıkınca ortamlara karışınca insaın dilide cözülüyo özgüvenide artıyor kendinden büyüklerle takılmayı dene kendine güven kesinlikle bilgisayar takılı kalma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...