Eyw reis de bu oyunlara çok uzun zamanım gitti farklı oyunlar bakıyorum biraz dahaArena of valor, mobile legends
O zaman bu oyunlara da bir bak Old School RuneScape, AdventureQuest 3D, Villagers & Heroes, Order & Chaos Online 2, Toram OnlineEyw reis de bu oyunlara çok uzun zamanım gitti farklı oyunlar bakıyorum biraz daha
Tmm dır şimdi tek tek hepsine bakacağım <3O zaman bu oyunlara da bir bak Old School RuneScape, AdventureQuest 3D, Villagers & Heroes, Order & Chaos Online 2, Toram Online
conquerors blade bakabilirsinGünümüzde hemen hemen her oyun artık p2w şeklinde çıkıyor. Sizden ricam bilidğiniz mobil olan p2w olmaması imkansız olduğu için diğer oyunlara göre daha az p2w olan MMORPG oyun önerisinde bulunabilir misiniz ?
Optimizasyon ve sv lerin oşluğundan oynanmaz halde reis oyunconquerors blade bakabilirsin
adventure quest bakmanı öneririmGünümüzde hemen hemen her oyun artık p2w şeklinde çıkıyor. Sizden ricam bilidğiniz mobil olan p2w olmaması imkansız olduğu için diğer oyunlara göre daha az p2w olan MMORPG oyun önerisinde bulunabilir misiniz ?
beklediğim gibi bir yorum geldi teşekkür ederimMobil
- Old School RuneScape:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- AdventureQuest 3D:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Villagers & Heroes:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Arcane Legends:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Toram Online:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
PC
- Guild Wars 2:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Elder Scrolls Online:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Black Desert Online:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Final Fantasy XIV:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Star Wars: The Old Republic:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dota 2 oyna aga kafan rahat olsunGünümüzde hemen hemen her oyun artık p2w şeklinde çıkıyor. Sizden ricam bilidğiniz mobil olan p2w olmaması imkansız olduğu için diğer oyunlara göre daha az p2w olan MMORPG oyun önerisinde bulunabilir misiniz ?
Güzel ama arkadaşlarla saran bir oyun. Öyle efektleriyle kaybolup yalnız oynanacak tarzda değil gibi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
P2W değil ama Premium var Premium'u da oyun parasıyla alabiliyorsun ve XP Gold Boost falan veriyor.
Oyunu denedim . çok kaliteli bir oyun. ama ölünce itemlerinizin düşmesi falan var rahat kafayla oynanacak bir oyun değil sadece f2p oyun aradığınız için söyledim
Arkadaşl olsa oynanır harbiden güzel oyunDiablo immortal var dostum p2w olmayan bi bildiğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?