Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
:resim:

packopener.jpg

:özellik:
Sınırsız Para Hileli

:yazı:

Oyundaki Amacımız Oyunun Bize Verdiği Kart Paketlerini Açarak Değerli Futbolcuları Koleksiyon Yapıp Takımımızı Kurmaktır.

Bilgilendirme : Hileyi Sorunsuz Bir Şekilde Kullanabilmek İçin Açıklamayı Baştan Sona Eksiksiz Okuyun!

#Önemli! Dikkat Edilmesi Gerekenler!

#UYARI 1-)
Antivirüs Programı Kullanıyorsanız Devre Dışı Bırakın Aksi Taktirde Telefonunuz Hileyi Tehdit Olarak Algılayacaktır.
#UYARI 2-) Başınıza Bir Şey Gelirse Bunun Sorumlusu Hileyi İndirip Kullanandır. BİZ DEĞİLİZ!
#UYARI 3-)
Virüs, Rat Trojen , Keylogger vb. Bir Şey Yoktur.

:not:

Bazı Sorunlar Olabilir Sorunları Çözmek İçin Şu adımları uygulayın!

1-) Bazı android cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alınabilir cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.
2-) Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle packsopener-memoryhackers.org.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (dosya.tc - dosya.co) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

:kullan:

packopener-memoryhackers.org.apk Adlı Dosyamızı İndirip Kuralım Ve Oyunumuza Giriş Yapalım.
packopener-memoryhackers.org.apk Oyun İçinde Para Bölümüne Bakınız. Parayı Oyun İçinde Sınırsız Olarak Kullanabileceksiniz.

:calis:

Tüm " Android " İşletim Sistemlerinde Sorunsuz Bir Şekilde Çalışmaktadır.

Beyler ,Bayanlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özellikleri inceledikten sonra hileyi rahatça kullanabilirsiniz. İndirme linki ve VirüsTotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum;
Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata ve benzeri şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren şahısa aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ufisjt.gif

:not:

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma kodlarından başka, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programlarında virüs olarak algılamaktır. Forum sitemizde kesinlikle yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol edilmektedir. Şimdiden hileyi kullanacak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar :)

Son düzenleme:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Aslında oyunun konusunu da beğendim. Hilesi de denenebilir. Teşekkürler

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Yorum değerlendirmeleri üzerinden oynadığım bir oyun ancak çokta oynamayı tercih etmedim ve sevemedim başlarında açıkçası. Hilesi için tekrar şans verip oynarım. Umarım bu sefer belki bir iyi etkeni olur.

Kartal sinek avlamaz
Süper Üye
5 HİZMET YILI
hile ile birlikte oynamaya değer elinize sağlık

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
Oyunu hilesiz olarak indirmiştim sonradan sildim şimdi para hilesi için yeniden indireceğim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
It works fine in the app player. Very useful for anyone who likes soccer. Thank you for sharing this material.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
aslında oyun hilesiz beş para etmez sevmemiştim ama hileyle farklı olabilir

Üye
8 HİZMET YILI
aslında oyun hilesiz beş para etmez sevmemiştim ama hileyle farklı olabilir

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Hilesi İçin İndirip Deniyeceğim Sağol

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
elerine sağlık güzel bir hile fakat bende para bittiyor kulandıkça.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Merak ettim nasıl bir oyun olduğunu hile ile deneyeceğim öbür türlü bölümler zor geçilir.

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben çok beğenmedim oyunu.
oyun hileyle güzel oluyor :D

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Thanks for sharing this. These mobile companies are so greedy with their "packs", I think fut 21 is one of the most egregious examples. Either way very happy you've shared this thanks man :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...