Hilesiz oynuyordum ve ban yemedim, HWID söz konusu olduğunu sanmıyorum. Hileyi açtıktan sonra tekrar banlandım.Rage şekilde oynarsanız manuel veya report'dan yasaklanırsınız. Hile hala Undetected. Hwid yemiş olma ihtimalin yüksek gibi duruyor... Yine'de çerezleri temizleyip, yeni hesap oluşturun ve oyunu başka disk'e taşıyıp öyle deneyebilirsin. Eğer hala yasaklanırsan hwid yemişsindir.
2.5 Saat boyunca rage şekilde oynamama rağmen yasaklanmadım. Hala tespit edilmedi! Umarım yorum kasmak için yorum atmıyorsundur...Hilesiz oynuyordum ve ban yemedim, HWID söz konusu olduğunu sanmıyorum. Hileyi açtıktan sonra tekrar banlandım.
Edit: Başka bir bilgisayarda tekrar denedim hileyi, yine ban attı.
Yeni hesapta deneyeceğim. Cidden yedim toplam 4 hesap oldu banlanan. Yeni bilgisayarda açtığım birkaç oyun gitti ama yine sonuç aynıydı diye onu da editledim. Bir de sanırım site ismi vermek yasak ama UnknownCheats'i verebiliyorduk sanırım öyle söylenmişti. Derisman'in açtığı bir konuda insanlar da birkaç maç içinde ban yediğini belirtmiş, fakat Derisman da aynı şekilde ban yemediğini, UD olduğunu söylüyor. Şans işi de olabilir ama başka bir bilgisayardan da ban yediğim için DT diye düşünmüştüm. Bugün tekrardan farklı bir hesapta güncellenen linkten indirdiğim dosyayı deneyeceğim.2.5 Saat boyunca rage şekilde oynamama rağmen yasaklanmadım. Hala tespit edilmedi! Umarım yorum kasmak için yorum atmıyorsundur...
Not: Kenarlıksız pencere modun'da inject et hileyi ve indirme linkini günceledim tekrar dene.
5. oyunun ortasında ban yedim. Bence hile DT ve ban yemeyenler de şansa yemiyor. Loldeki Windsharp gibi düşünün.2.5 Saat boyunca rage şekilde oynamama rağmen yasaklanmadım. Hala tespit edilmedi! Umarım yorum kasmak için yorum atmıyorsundur...
Not: Kenarlıksız pencere modun'da inject et hileyi ve indirme linkini günceledim tekrar dene.
is it detected?
thanksUndetected
Supported windows 11 & win10 idk cheat working.Hum its only for windows 11? dam thats sad. Thanks anyways.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?