Paladins External Hack/Aimbot+ESP++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Rage şekilde oynarsanız manuel veya report'dan yasaklanırsınız. Hile hala Undetected. Hwid yemiş olma ihtimalin yüksek gibi duruyor... Yine'de çerezleri temizleyip, yeni hesap oluşturun ve oyunu başka disk'e taşıyıp öyle deneyebilirsin. Eğer hala yasaklanırsan hwid yemişsindir.
Hilesiz oynuyordum ve ban yemedim, HWID söz konusu olduğunu sanmıyorum. Hileyi açtıktan sonra tekrar banlandım.

Edit: Başka bir bilgisayarda tekrar denedim hileyi, yine ban attı.

Son düzenleme:
Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hilesiz oynuyordum ve ban yemedim, HWID söz konusu olduğunu sanmıyorum. Hileyi açtıktan sonra tekrar banlandım.

Edit: Başka bir bilgisayarda tekrar denedim hileyi, yine ban attı.
2.5 Saat boyunca rage şekilde oynamama rağmen yasaklanmadım. Hala tespit edilmedi! Umarım yorum kasmak için yorum atmıyorsundur...

Not: Kenarlıksız pencere modun'da inject et hileyi ve indirme linkini günceledim tekrar dene.

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
2.5 Saat boyunca rage şekilde oynamama rağmen yasaklanmadım. Hala tespit edilmedi! Umarım yorum kasmak için yorum atmıyorsundur...

Not: Kenarlıksız pencere modun'da inject et hileyi ve indirme linkini günceledim tekrar dene.
Yeni hesapta deneyeceğim. Cidden yedim toplam 4 hesap oldu banlanan. Yeni bilgisayarda açtığım birkaç oyun gitti ama yine sonuç aynıydı diye onu da editledim. Bir de sanırım site ismi vermek yasak ama UnknownCheats'i verebiliyorduk sanırım öyle söylenmişti. Derisman'in açtığı bir konuda insanlar da birkaç maç içinde ban yediğini belirtmiş, fakat Derisman da aynı şekilde ban yemediğini, UD olduğunu söylüyor. Şans işi de olabilir ama başka bir bilgisayardan da ban yediğim için DT diye düşünmüştüm. Bugün tekrardan farklı bir hesapta güncellenen linkten indirdiğim dosyayı deneyeceğim.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
baya ban yiyen varmış undetected mı halen?

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hareketli hedef sorunu için biraz da manuel destek verince pek sorun olmuyor gibi hissettim

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI

5. oyunun ortasında ban yedim. Bence hile DT ve ban yemeyenler de şansa yemiyor. Loldeki Windsharp gibi düşünün.

Maximum Power
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hum its only for windows 11? dam thats sad. Thanks anyways.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
güzel bir hileye benziyor deniyicem ban atma ihtimali nedir varsa %kaç acaba

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Güzel paylaşım elinize emeğinize sağlık <3

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
I used another cheat recently for paladins but I didn't like it, I'll try this one to see if I like it

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
do you have any idea if paladins ban is hardware ban or just account ban and if its permanent or just for days ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...