Stay humble hustle hard
Onaylı Üye
kendi paranı kazanıp kendi istediğin şeyi alabilecek düzeye gelene kadar anne ve babanın parasını çarçur etmemen gerekir.
Yakalanacaksan büyükleri üzmeye değmez kardeşim boş verMerhaba benim halihazırda 2 tane kartım var ama ailem benim bütün alisverislerine karışıyor ve annemde babamda emekli eve kargo ile papara cardi alırsam yakalanirim, bu paparacard i farklı bir yerden elle alabilir miyim ya da işte internet kafeye filan yazsam adresi ordan alabilirmiyum bir bilginiz var mı ?
Papara card life filan d&r Magzasindan alım var mı bilen varmı ? Satışı var ama mağazadan mi yoksa sadece internetten mi onu hilmiyorum konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yazabilirse çok mutlu olurum.
geçiştirmiştir öyle yapıyolar yaTeknosaya 1 hafta kadar önce gitmiştim bana karşı çok ilgisiz bir tavırla artık burdan satış yok internetten sadece dedi ama kendi sayfasında lite halini satiyo ondan belki gittiğim yerde değilde başka bir teknosa da olabilir dedim. Belki orda papara card lite vardı ama söylemedi ya da unutmustur belki beni gecistirip gitmişti.
aile imzası gerekmiyor bende satın aldım ancak hüsran banka transferlerinde sıkıntı yaşıyorumelden alamıyorsun diye biliyorum + emin değilim ama ailenin imzası gerekli sanırım