Uzman Üye
hayır bir sorun olmaz arkadaşım aynen öyle yapmıştı verdiği adrese geldi rahatça aldı ama ben maalesef 7 aydır gelmesini bekliyorum bir sorun mu çıktı hala anlamıyorum 
Benim yorumlarımın nesi varmışYani vermezler demek yerine ne diyeyim hocam senin yorumlarına bakıyorum, bana laf atmadan önce bi kendini de incele bence![]()
Olur bende denedim ama kimlik isityoATM'ye para yatırmaya gitmiştim ama kartımı maalesef bankamatik yuttu. Bunu söylediğimde kartımı geri veremeyeceklerini, yeni kart çıkartmam gerektiğini söylediler. Yeni kart çıkardım ama bir şeyi unuttum, annemin iş adresini verdim. Geçen sefer ben okuldayken habersiz geldiklerinden dolayı adama söyledim ve posta kutusuna atmıştı, bu sefer böyle bir tolerans gösterirler mi yoksa vermezler mi?
sorun olmaz. güvenilir firmaATM'ye para yatırmaya gitmiştim ama kartımı maalesef bankamatik yuttu. Bunu söylediğimde kartımı geri veremeyeceklerini, yeni kart çıkartmam gerektiğini söylediler. Yeni kart çıkardım ama bir şeyi unuttum, annemin iş adresini verdim. Geçen sefer ben okuldayken habersiz geldiklerinden dolayı adama söyledim ve posta kutusuna atmıştı, bu sefer böyle bir tolerans gösterirler mi yoksa vermezler mi?
Eninde sonunda getiriyorlar bi ara ben adresimi tam yazmamışım adamlar 1 ay beni aradı bende yabancı numara ya fatura servisleri ya bankalar arıyor diye açmadım en son tak etti bi açtım kurye adres neresi diye soruyor xD 1 ay vazgeçmemişler ne aşklar son buluyorda kuryenin beni araması son bulmadı sabah demedi gece gündüz demedi helal olsun be burdan o kurye kardeşime selamlar tekrsr hatırladım tebessüm ettimATM'ye para yatırmaya gitmiştim ama kartımı maalesef bankamatik yuttu. Bunu söylediğimde kartımı geri veremeyeceklerini, yeni kart çıkartmam gerektiğini söylediler. Yeni kart çıkardım ama bir şeyi unuttum, annemin iş adresini verdim. Geçen sefer ben okuldayken habersiz geldiklerinden dolayı adama söyledim ve posta kutusuna atmıştı, bu sefer böyle bir tolerans gösterirler mi yoksa vermezler mi?
Kendi adresime göndermek isterim ama saat kaçta geleceği belli olmuoyr ne zaman gelceği belli olmuyor hiçbir şey belli değil o yüzden kendi adresime göndermek istemiyorumSorun olacağını zannetmiyorum ama kendi evine gönderirsen daha sağlıklı tabiki