Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar alanım doldu habire bildirim geliyor ve paralı alan açtırtıyor mademki alanım var nie parayla açtırıyon hemde parayla açtığım alan kullanma süresi dolunca o alandaki foto vb şeylerim nereye gidecek
süre var mı ki yükseltme de yoktur ya diye düşünüyorum
Ayrıca disk kullanabilirsin Google driver gibi Google fotoğraflar Yandex disk gibi (yandex disk'te fotoğraflar sınırsız yüklenebiliyor videolar ise 10gb en fazla)
ios kullanıcısı olarak 128 gb kullanıyorum alan yetmiyor diye aylık paket satın alıyorum her ay ama alanım da hiç azalma olmuyor demek ki yedeklemek için o telefona falan birşey olduğun da ordan ulaşabilirim sanırım dedim bi kaç dosyayı siliyorum onlar da siliniyor ne işe yarıyor bende tam çözemedim
telefon için dediysen eger hafıza kartı iphone ise hafıza değişimi yapıyorlar baya iş görüyo bosuna depolama alanına para verme değiştir hafıza entegresini başkan