Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Para İle Depolama Almak Nasıl bir şey tam olarak anlatacak var mı?
Sorunu keşke konu içine yazsaydın dostum. İos da icloud sistemi google drive sistemi ile aynı çalışıyor. Belirli ücret ödeyerek icloud depolamanı yükseltebiliyorsun en basit anlatımı bu.
anlayacağın şekil nedir bilmiyorum ama genel bulut sistemilerine bakınca sana ücretsizken genelde küçük bir alan veriyorlar 2 3 gb gibi para ödeyince 1 tb falan oluyor.Sen şunu sorduysan ; ''Paralı sürüm bitince, yani ödemezssem orada data'm ne oluyor ? '' O zaman sana bir uyarı veriyor 1 hafta kala falan ödemezssen kitliyor ya da siliyor bazıları.
Ben icloud'da aylık 7tl'ye 50gb depolama uzun zamandır da kullanıyorum olurda telefon düşer kırılır ya da kaybolursa fotoğraflarını ve bilgilerini kolayda geri alabilirsin satın almanı öneririm iyi forumlar
Sorunu keşke konu içine yazsaydın dostum. İos da icloud sistemi google drive sistemi ile aynı çalışıyor. Belirli ücret ödeyerek icloud depolamanı yükseltebiliyorsun en basit anlatımı bu.işte bu yani