Çözüldü Para Karşılığı Hile Kodlamayı Öğretecek? [CSGO - Wolftü]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✯Leqal Düşün, illeq4l Yaşa!✯
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Para karşılığı hile kodlamayı öğretecek birileri varmı beyler.
(Dipnot Şuanlık İninal gibi bir ödeme seçeneğim yok fakat yakında olacaktır veya steamdan para isteyenlere musaitim şuan)

Şimdi wolftü hile kodlamaya en fazla 10 TL veririm beyler çünkü wolfteamda hile kodlamak çok kolay oldu artık pointerlar ayağınızda
ama csgo farklı

Hile kodlamaya göre para miktarı vereceğim:

Örnek : Sadece Legit Wallhack + Legit AimBot 50 TL felan
A*mW*re Gibi hile şirketlerine benzer hileler 200 TL | Aimbot + Wallhack + Skinchanger + Chams + SpinBot

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Parayla Okuyamasın unutmubunu mesela ben parasız okudum iyiyim şuan bol bol video izle yotubede aklına takılanları konu aç sor öğrene bilirsin burda yardım kesilmez hayata ;)

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ahaha komik bir konu daha ya. 10 Tl ye git ciklet al. 50 tl - 200 tl gibi küçük paralar için kimse bilgilerini seninle paylaşmaz. Fiyatı 2.500+ civarına çekersen belki. Diğer türlü zaten sana o paraya eğitim verecek kişi bi bok bilmiyordur. Leecherdir.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
✯Leqal Düşün, illeq4l Yaşa!✯
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Ahaha komik bir konu daha ya. 10 Tl ye git ciklet al. 50 tl - 200 tl gibi küçük paralar için kimse bilgilerini seninle paylaşmaz. Fiyatı 2.500+ civarına çekersen belki. Diğer türlü zaten sana o paraya eğitim verecek kişi bi bok bilmiyordur. Leecherdir.
ben çok birşey istemiyorumki hocam zaten benim kullandığım 3 tane özellik var 1-wh 2-aimbot 3-skinchanger ben atom'un veya aimware'nin bilgisini istemiyorum sonuçta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...