Para kazanmak için bir site buldum, gerçek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bana göre böyle şeyler yalan bir insan beleşe veya yorum kasarak para vermez inanmayın böyle şeylere
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sayfasına gidip
link paylaşıyorsunuz sonra insanlar linklere tıklayıp yardımcı oluyorlar sitenin amacı bu. virüstotal de var. bence yararlı bir şey

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
sayfasına gidip
link paylaşıyorsunuz sonra insanlar linklere tıklayıp yardımcı oluyorlar sitenin amacı bu. virüstotal de var. bence yararlı bir şey
güzel birşey ama para veriyormu bilemeyiz tanıdıkları insanlara para verip görüntü alıp yayınlıyor olabilirler güven lazım

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
güzel birşey ama para veriyormu bilemeyiz tanıdıkları insanlara para verip görüntü alıp yayınlıyor olabilirler güven lazım
anladığım kadarıyla belli bir sitelerin linkini paylaşıyorsunuz. Belirtmişler zaten kuraları varmış. Ben bu kadar anladım. Şimdi deneyeceğim

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar linkleri tanınmış sitelerden kısaltıp öyle
paylaşıyorsunuz. Sonra üyeler linklere tıklayacak ve üyenin rankı yükselecek, yoruma ben yaptım demesi yeterli gibime geliyor. Parayı bu site değil kısalttığınız site verecek. Ayrıca bu site aracı, para veren değil. Ben beğendim yeterli kullanıcı olsa herkes para kazanabilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar linkleri tanınmış sitelerden kısaltıp öyle
paylaşıyorsunuz. Sonra üyeler linklere tıklayacak ve üyenin rankı yükselecek, yoruma ben yaptım demesi yeterli gibime geliyor. Parayı bu site değil kısalttığınız site verecek. Ayrıca bu site aracı, para veren değil. Ben beğendim yeterli kullanıcı olsa herkes para kazanabilir
ben bir tane paylaştım. Rank sistemini göremedim, galiba rozet veriyorlar ve öyle anlaşılıyor güvenilir olup olmadığı

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bu tür sitelerdem pek bii gelir bekleme cok aktif olup birşeyler paylasmalısın. view botlarıyla 1 günde bile az kazanıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bazı siteler gerçekten de güzel miktarda para kazanmanıza yardımcı oluyor ve evet çoğu siteden para kazanabiliyorsunuz ama bazı siteler de tabii dolandırıcı olabiliyor bu yüzden bir siteye giriş yapmadan önce site yorumlarına bakmanı ve eğer o siteyi kullanan arkadaşların da varsa onlara danışmanı tavsiye ederim :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bu tarz siteler normalde 1 2 aya kalmaz kapanır. Bilmiyorum bahsettiğin site ne zamandır açık ama yine kapanma muhabbeti olabilir.
Birde parayı zaten site vermiyor. link kısaltıcılar veriyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bu tarz siteler normalde 1 2 aya kalmaz kapanır. Bilmiyorum bahsettiğin site ne zamandır açık ama yine kapanma muhabbeti olabilir.
Birde parayı zaten site vermiyor. link kısaltıcılar veriyor.
site aracı sadece. İnsanlar toplanıp linklerini paylaşabilir. Çoğu forum buna izin vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...