Para Kazanmak İstiyorum

Üye
1 HİZMET YILI
İnternet üzerinden nasıl bu kadar insan çok para kaldırıyor adam oyun oynayarak araba alıyor falan çok değişik muhabbetler var item satıyor işte evden oturarak ev geçindiren var nasıl yapıyorlar? bu sektöre nasıl girişebilirim.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Öncelikle youtube da bir içerik ütecisi olup her gun bir video ile kanalı desteklemelisin,kimsenin yapmadıgı sekilde ilgi çeken bir içerik yapacaksın,bu arada da video ve editleme konusunda kendi gelistirmen gerekiyor,su anda kendi hayatinda olup biten ilginc olayları youtube da yayinlasan bile normal videolarda yüksek izlenmeye çıkman gerekli

İlgi ceken bir içerik üretici olman gerekli yada e ticaret ile kazanma yoluna girmen gerekli

Üye
1 HİZMET YILI
youtbe gerçekten sağlam para kazandırıyor shorts da daha cok kitleye hitap edere kkazanırsın ama edit bilme şart

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kardeşim dün akşam saatlerin de arkadaşlar ile yaptığımız muhabbet tam olarak böyleydi. Yaşalr 27 -28 Sağlam sistemlerimiz var fakat artık hiçbir oyundan zevk alamaz olduk. Bizde kendi oyunumuzu yapmayı düşündük. Bunun da sağlam getirisi var, fakat Karşılık beklemeden, bu işi yapacak insanlar ile bu iş için uğraşmak gerekiyor. Enin de sonun da ekmeğini yiyeceğimiz aşikar fakat ne zaman yiyeceğimiz meçhul bir iş. Sabır ve bilgi birikimi gerektiriyor fakat, akılalmaz gelirler garanti

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Öncelikle youtube da bir içerik ütecisi olup her gun bir video ile kanalı desteklemelisin,kimsenin yapmadıgı sekilde ilgi çeken bir içerik yapacaksın,bu arada da video ve editleme konusunda kendi gelistirmen gerekiyor,su anda kendi hayatinda olup biten ilginc olayları youtube da yayinlasan bile normal videolarda yüksek izlenmeye çıkman gerekli

İlgi ceken bir içerik üretici olman gerekli yada e ticaret ile kazanma yoluna girmen gerekli
Hocam bu youtube yapay zeka video muhabbetini herkes yapiyor ve şahsen izleyenlerinin de olmadığını düşünüyorum, bi keresinde ben açıp dinlemeye çalıştım ama beşinci dakada telefonu fırlattım hocam yapilicak iş değil bence

Üye
1 HİZMET YILI
Benim bildiğim ve gördüğüm kadarı ile shorts veya tt üzerinden video paylaşıyorlar yabancıların uzun videolarını kısıp kısıp kesip kesip paylaşıyorlar aylık güzel gelir elde ediyorlar bende düşünüyorum ama üşeniyorum