Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu konu çok karşıma çıkıyor ben orta çaplı bir şekilde mmorpglerde para alıp sattım ve de iyi bir ekmek yedim eğer bir bilgin varsa o tür oyunlarda hiç bekleme yap dönütü alırsın zaten
İnternetten para kazanmak çok çetrefilli bir iş. Streamer veya youtuber değilsen bulaşma. Bence gündelik hayatında para kazanmanın daha hızlı olacağını düşünüyorum. Ama tabiki bunlar sana kalmış birşey
yukarda ki arkadaşın dediği gündelik çalışabilirsin veyahut kodlaya dili falan biliyorsan oyun yapıp google play da paylaşabilirsin ama tavsiyem açıkçası gündelik işlerde çalışmandır.
Kendini belli bir oyunda iyi görüyorsan o oyunda koçluk yapabilirsin veyahut boost işlemi ile uğraşabilirsin. Grafik konusunda bir çok iş olanağı var. Yabancı dilin varsa çeviri güzel gelir getirebilir. Yazılımla ilgili bilgin varsa çok talep oluyor yazılımcılara öyle de para kazanabilirsin.