Burası Survivor burada her şey gerçek
Seçkin Üye
kankam geçmişten gelse nerden bilcek görelilik teorisini ?Zaman makinesi ile gelen adam gelecekten mi geliyor yoksa geçmişten mi kpss ve yks de bile böyle soru çıkmıyor
Yine devrelerim yanacak
alternatif bir zaman yok yani örnek veriyim ben yazdığın mesajı geçmişe götürüp sana söylüyorum ama bizim evrenimizde (zamanı geri sarıyorum gibi düşün) sana yazacağın mesajı veriyorum şimdi yazdığın mesajı kim üretti sen hiç düşünmemiş oldun çünkü sana mesajı ben verdim sen sonrasını hiç yaşamadın ben sana verdim ben de senden aldım ama ... anlatabildimmi bilmiyorum ama cevap vermeye çalıştım . Aslında sorunun bir cevabı yok (heralde)Einstein'a ait yinede. Zira adam zaten onun sayesinde alıp gelmiş o zamana. Lakin şöyle bir şeyde mevcut. Teknik olarak Einstein'a ait ama o gittiği geçmiş zamana göre, asıl onu veren adama ait olmuş oluyor. Yani asıl kişi Einstein ama o zamana göre de diğer adam.
Söylediğin şeye denk olarak cevap verdim bende işte dostumalternatif bir zaman yok yani örnek veriyim ben yazdığın mesajı geçmişe götürüp sana söylüyorum ama bizim evrenimizde (zamanı geri sarıyorum gibi düşün) sana yazacağın mesajı veriyorum şimdi yazdığın mesajı kim üretti sen hiç düşünmemiş oldun çünkü sana mesajı ben verdim sen sonrasını hiç yaşamadın adam sana verdi adam da senden aldı ama ... anlatabildimmi bilmiyorum ama cevap vermeye çalıştım . Aslında sorunun bir cevabı yok (heralde)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbir gün odasında huzurlu huzurlu otururken, odasına bir adam ışınlanır. Einstein'a "Görelilik teorisini bulan kişi sensin, çalışmalarına hayranım. Zaman makinemle görelilik teorisini ilk bulduğun ana gidecektim, ama yanlışlıkla bu yıla denk geldim." der ve daha sonra henüz teoriyi bulmamış olan Einstein'a, aslında Einstein'ın yazmış olduğu makaleyi verir. Sonrasında da bunu hemen kendininmiş gibi yayınlamasını, çünkü zaten kendisinin olduğunu söyler.
Einstein, bu makaleyi kendisininmiş gibi yayınlar; ancak içi hiçbir zaman rahat etmez. Çünkü makaleyi yazan kendisi değildir, ona başka birisi vermiştir. Peki Einstein makaleyi kendi yazmadıysa, odaya gelen adam neden Einstein'ın yazdığını söylemiştir? Makaleyi yazan aslında kimdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?