Paradox 9

Makaleyi yazan aslında kimdir?

• Makaleyi yazan taslakları adamdan alan Einstein ' dır.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası Survivor burada her şey gerçek
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bir gün odasında huzurlu huzurlu otururken, odasına bir adam ışınlanır. Einstein'a "Görelilik teorisini bulan kişi sensin, çalışmalarına hayranım. Zaman makinemle görelilik teorisini ilk bulduğun ana gidecektim, ama yanlışlıkla bu yıla denk geldim." der ve daha sonra henüz teoriyi bulmamış olan Einstein'a, aslında Einstein'ın yazmış olduğu makaleyi verir. Sonrasında da bunu hemen kendininmiş gibi yayınlamasını, çünkü zaten kendisinin olduğunu söyler.

Einstein, bu makaleyi kendisininmiş gibi yayınlar; ancak içi hiçbir zaman rahat etmez. Çünkü makaleyi yazan kendisi değildir, ona başka birisi vermiştir. Peki Einstein makaleyi kendi yazmadıysa, odaya gelen adam neden Einstein'ın yazdığını söylemiştir? Makaleyi yazan aslında kimdir?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Zaman makinesi ile gelen adam gelecekten mi geliyor yoksa geçmişten mi kpss ve yks de bile böyle soru çıkmıyor :D
Yine devrelerim yanacak :D

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Einstein'a ait yinede. Zira adam zaten onun sayesinde alıp gelmiş o zamana. Lakin şöyle bir şeyde mevcut. Teknik olarak Einstein'a ait ama o gittiği geçmiş zamana göre, asıl onu veren adama ait olmuş oluyor. Yani asıl kişi Einstein ama o zamana göre de diğer adam.

Burası Survivor burada her şey gerçek
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Einstein'a ait yinede. Zira adam zaten onun sayesinde alıp gelmiş o zamana. Lakin şöyle bir şeyde mevcut. Teknik olarak Einstein'a ait ama o gittiği geçmiş zamana göre, asıl onu veren adama ait olmuş oluyor. Yani asıl kişi Einstein ama o zamana göre de diğer adam.
alternatif bir zaman yok yani örnek veriyim ben yazdığın mesajı geçmişe götürüp sana söylüyorum ama bizim evrenimizde (zamanı geri sarıyorum gibi düşün) sana yazacağın mesajı veriyorum şimdi yazdığın mesajı kim üretti sen hiç düşünmemiş oldun çünkü sana mesajı ben verdim sen sonrasını hiç yaşamadın ben sana verdim ben de senden aldım ama ... anlatabildimmi bilmiyorum ama cevap vermeye çalıştım . Aslında sorunun bir cevabı yok (heralde) :)

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
alternatif bir zaman yok yani örnek veriyim ben yazdığın mesajı geçmişe götürüp sana söylüyorum ama bizim evrenimizde (zamanı geri sarıyorum gibi düşün) sana yazacağın mesajı veriyorum şimdi yazdığın mesajı kim üretti sen hiç düşünmemiş oldun çünkü sana mesajı ben verdim sen sonrasını hiç yaşamadın adam sana verdi adam da senden aldı ama ... anlatabildimmi bilmiyorum ama cevap vermeye çalıştım . Aslında sorunun bir cevabı yok (heralde) :)
Söylediğin şeye denk olarak cevap verdim bende işte dostum :mum:Zamana göre bunu veren adama ait ama teknik olarak bunu yapan kişiye ait yine.

MUHAF1Z
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kader (Predestination) - 2014 bu film izleyin konu daha iyi anlaşılır

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Einstein Aittir Çünkü Sonuç Olarak O Yazdı Ama Zamanda Değişiklik Yapmış Oldu Adam Ve Farklı Sonuçlara İtti Zamanı Ve Bir Sürü Olasılık Olabilir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Einstein wrot it on other timeline, in this one with the time traveler give it to him, so the traveler did it

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Einstein'a, aslında Einstein'ın yazmış olduğu makaleyi verir.

burada cevabı var zaten

Üye
5 HİZMET YILI
Zaman da yolculuk düşünülünce geleceğe gitmek ne kadar mantıklı gelse de geçmiş e gitmek daima yeni yeni paradokslara yer açar mesela bi insanın aynanın karşısına geçip geçişe gidip kendini öldürmesi gibi bi insan geçmişe giderse onu öldüren kimdir? sorusu gibi

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
I would say that it was written by time, within a time lapse, in which no matter who testifies made with a person, whenever it modifies the past space-time, it will have as a consequence anteration of the future and even though the discovery was by eisten, it could still be anyone if we consider the figure time and time lapse in space-time, that is always time.

gave bug !

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bir gün odasında huzurlu huzurlu otururken, odasına bir adam ışınlanır. Einstein'a "Görelilik teorisini bulan kişi sensin, çalışmalarına hayranım. Zaman makinemle görelilik teorisini ilk bulduğun ana gidecektim, ama yanlışlıkla bu yıla denk geldim." der ve daha sonra henüz teoriyi bulmamış olan Einstein'a, aslında Einstein'ın yazmış olduğu makaleyi verir. Sonrasında da bunu hemen kendininmiş gibi yayınlamasını, çünkü zaten kendisinin olduğunu söyler.

Einstein, bu makaleyi kendisininmiş gibi yayınlar; ancak içi hiçbir zaman rahat etmez. Çünkü makaleyi yazan kendisi değildir, ona başka birisi vermiştir. Peki Einstein makaleyi kendi yazmadıysa, odaya gelen adam neden Einstein'ın yazdığını söylemiştir? Makaleyi yazan aslında kimdir?

kankam geçmişten gelse nerden bilcek görelilik teorisini ? :):) yalandan gelcek :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam adam zamanin dengesiyle oynadi ama sonuc degismez einstein yazmis

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
iyi de o adamdan başkası bilemez ki bunu yada ben salağım az anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...