- Konuyu başlatan
çok doğru konuştun kardeşimgüncellenme olayına bakarsak bu sitedeki sadece esp olan hilede ertesi gün güncelleniyor fakat vac riskini bilmiyoruz
işte zaten vac yemiyor diyorsunuz mesela o hangi hile.Bazı arkadaşlarımızda paralılarda vac yiyor diyor mesela ezglobal çok kişiye yedirmiş direk VAC şeklindeBen kullanmıştım 2 sene boyunca düzgün oynayıp bariz belli etmezsen ban yemezsin zaten hile vac yemiyor sistemden yana sıkıntı yok overwatch dan ban yersin onda da belli ede ede oynarsan.
bu kesin vac yeme olayı nasıl oluyor hocam ? Sonuçta her güncelleme geldiğinde loglarıda dahil full silip hile güncellenince kullanıyoruz nasıl ilerde bir zamanda vac yiyoruz ? zamanla detectedmi oluyorparalı parasız farketmez hemen yemesende günün birinde o hesap yasaklanacak kaçışı yok sadece paralı hileyi yapan kişi size 1 2 yıl ban yememe ömrü verir sonra yasaklanırsınız
kanka hileyi ve injectörü güncel tutmalısın çoğu insan bunu yapmıyorşuanda process killer ile osiris kullanıyorum fakat neredeyse herkes durduk yere vac yediriğini söylüyor o yüzden seçkin hesapta kullanmak yemedi.
dostum paralı olanlarda çoğunlukla vac koruması olum yani vac ban yemessin vac banla ban arasında ne var die sorarsan vac ban yersen steamda hiç bi online oyuna giriş yapamazsın ama tabi kimi hile normal korumada sağlıyo araştırman lazım zaten kendini çok belli etmezsen sıkıntı olmazSizce paralı hileler gerçekten vac yemiyor mu ? Gerçekten alınmalımı ?
evet ben halen kullanıyorum cok iyi ve cok sağlamsiz hiç kullandınızmı ? çok bilinmiyorda soru soracaktım
Post automatically merged:
özellikle fiyatı çok uygun geldi aylık 9 lira 99 ruble diyor.
bir hileye binlerce para versen bile o çar elbet bir gün banı tadacaktırParalı hile vardı bende bundan 2 sene çnce evvel kim demişse paralo hile ban yedirtmez diye yalan külliyen yalan paralı hileyle global hesap yandı.
herzaman yedirir ama o hileye bağli daha korumalısa ve legitte oynarsan hiç yemezsin gibi gidip en korumalı hilede mevlaana açarsan yersinSizce paralı hileler gerçekten vac yemiyor mu ? Gerçekten alınmalımı ?