En kaliteli script olarak sana slottedcc'yi önerebilirdim fakat ona giremezsin çünkü invite code lazım ondan dolayı zenbot private sürümüne bakabilirsin, ls'ye bakabilirsin, zeitgeist'ye bakabilirsin, odin var o da iyidir ona da bakabilirsin, skillshot var, lt++ var, xepher var yani genel itibari ile bu kadar var dahası da var ama yeterli bunlarLoldeki en kaliteli paralı scriptler ne beyler öneri verir misiniz parası önemli değil güzel sağlam kaliteli var mı bilen
Zenbot alınmaz bence. Denedim çok farm kaçırıyor. Şampiyon logicleri çok basitEn kaliteli script olarak sana slottedcc'yi önerebilirdim fakat ona giremezsin çünkü invite code lazım ondan dolayı zenbot private sürümüne bakabilirsin, ls'ye bakabilirsin, zeitgeist'ye bakabilirsin, odin var o da iyidir ona da bakabilirsin, skillshot var, lt++ var, xepher var yani genel itibari ile bu kadar var dahası da var ama yeterli bunlar
Birçok alternatif söyledim onlara da bakabilir canım privi şu yüzden önermiştim hem ban atmıyor hem de hala öyle kaliteli paid pluginleri varsa onlarla oynar diyeZenbot alınmaz bence. Denedim çok farm kaçırıyor. Şampiyon logicleri çok basit
Bypass+BGX yada Bypass+Hanbot daha iyi bir secenek olabilir.Birçok alternatif söyledim onlara da bakabilir canım privi şu yüzden önermiştim hem ban atmıyor hem de hala öyle kaliteli paid pluginleri varsa onlarla oynar diye
zeitgeist in linkini atabilir misinEn kaliteli script olarak sana slottedcc'yi önerebilirdim fakat ona giremezsin çünkü invite code lazım ondan dolayı zenbot private sürümüne bakabilirsin, ls'ye bakabilirsin, zeitgeist'ye bakabilirsin, odin var o da iyidir ona da bakabilirsin, skillshot var, lt++ var, xepher var yani genel itibari ile bu kadar var dahası da var ama yeterli bunlar
Bypass ile bgx ud oluyor mu bypass ile gerçekten uzun süre kullanılabilir mi nereden ulaşabilir konuyu açan arkadaş ve son olarak fiyat toplam ikisinin ücreti nedirBypass+BGX yada Bypass+Hanbot daha iyi bir secenek olabilir.
bypass+bgx 105 dolar bypass+hanbot 75 dolarBypass ile bgx ud oluyor mu bypass ile gerçekten uzun süre kullanılabilir mi nereden ulaşabilir konuyu açan arkadaş ve son olarak fiyat toplam ikisinin ücreti nedir
Pluginleri dahil mi hanbot'un alexis aio. vs. ve bu bypass'ları nereden bulacak insanlarbypass+bgx 105 dolar bypass+hanbot 75 dolar
Hanbot bgxi havada karada tokatlar bu arada. Ben boyle bir prediction ve xerath gormedim.
Hanbotun icinde butun hanbot pluginleri var. Ucretli olanlar bile vardi. Bypassin ismi Elysium.Pluginleri dahil mi hanbot'un alexis aio. vs. ve bu bypass'ları nereden bulacak insanlar
Hanbot'un desteği bitmedi mi ben bitti diye gördüm kendi sayfalarındaHanbotun icinde butun hanbot pluginleri var. Ucretli olanlar bile vardi. Bypassin ismi Elysium.
Yeni hanbot bu.Hanbot'un desteği bitmedi mi ben bitti diye gördüm kendi sayfalarında
Dm'den gönderebilir misin linkiniYeni hanbot bu.
ücretli aiolar içinde olsa bile key txtleri boş alexis artık satılmıyor ama insanlar bunu öneriyor keyi nasıl bulunabilir kiHanbotun icinde butun hanbot pluginleri var. Ucretli olanlar bile vardi. Bypassin ismi Elysium.