Kırık değilse herhangi bir sorun yoktur diyorsun yani 3 yıllık bir işlemci yıpranmış olabilir mi yaniİşlemci pinlerini kontrol edebilirsin ayrıca kullanacağın bilgisayara takıp test etmende fayda var ısı vs. gibi faktörleri test edebilirisin
Benim arkadaşım letgodan pc aldı eve geldik pcyi bir açtık içini işlemcinin 2 pini kırık çıktı bilgisayar ısınınca da ekran gidiyordu direkt. Bilgin olsun dikkatli ol bol bol test yap. Daha sonra ulaşamıyorsun aldığın kişiye.Kırık değilse herhangi bir sorun yoktur diyorsun yani 3 yıllık bir işlemci yıpranmış olabilir mi yani
Benim arkadaşım letgodan pc aldı eve geldik pcyi bir açtık içini işlemcinin 2 pini kırık çıktı bilgisayar ısınınca da ekran gidiyordu direkt. Bilgin olsun dikkatli ol bol bol test yap. Daha sonra ulaşamıyorsun aldığın kişiye.
Kırık olmasa da alınmaz kırıksa zaten alınmaz hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum 2. el bir işlemci ürünü her türlü şey çıkabiliyor işin içindenKırık değilse herhangi bir sorun yoktur diyorsun yani 3 yıllık bir işlemci yıpranmış olabilir mi yani
İkinci el olduğu için bu testleri kendi bilgisayarımda yapmam biraz geç olmaz mı ? Satıcı'dan isteyebileceğim her hangi bir test vs. var mı ?İşlemci pinlerini kontrol edebilirsin ayrıca kullanacağın bilgisayara takıp test etmende fayda var ısı vs. gibi faktörleri test edebilirisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?