Người mẹ cho con một quả táo đỏ. Đứa bé cố gắng ăn quả táo. Miệng anh quá nhỏ. Và anh ta không có răng. Anh trai của anh ấy lấy quả táo. Anh trai của anh ấy đã ăn quả táo. Đứa bé khóc. Anh trai của cậu ấy đã cho em bé chơi một quả bóng màu xanh.
araba alırım ev alırım yat alırımbende büyük ihtimal öyle yapardım türkiye düzelmediği sürece geleceğimi düşünmüyorum
gezerdim başka bir şey yokArkadaşlar şimdi başlıkta paranız olsun ne yapardınız diye yazdım ama yatırım ile alakalı şeyler de yazabilirsiniz.
Benim hayalim kendime lüks bar ve club açardım yani param bunlara yetsin o bile olur yani altıma efso gtr r35 alırdım ve yatırım amaçlı arsa satın alırdım
dublex ev alırdım büyüğünü ne yapacağım sanki dublex yeterli hayatım full dışarda otellerde geçmesini isterdim
bütün ülkeleri gezmek isterdim
aklımda şuan bunlar var ama sizin de ne yapardınız onu merak ettim bakalım sizden neler çıkacak
KARI KIZ ZATEN DOLU OLACAĞI İÇİN GEREKSİZ YERE YAZMADIM
Büyük bir ev ve bir Lamborghini alıp evleneceğimArkadaşlar şimdi başlıkta paranız olsun ne yapardınız diye yazdım ama yatırım ile alakalı şeyler de yazabilirsiniz.
Benim hayalim kendime lüks bar ve club açardım yani param bunlara yetsin o bile olur yani altıma efso gtr r35 alırdım ve yatırım amaçlı arsa satın alırdım
dublex ev alırdım büyüğünü ne yapacağım sanki dublex yeterli hayatım full dışarda otellerde geçmesini isterdim![]()
bütün ülkeleri gezmek isterdim
aklımda şuan bunlar var ama sizin de ne yapardınız onu merak ettim bakalım sizden neler çıkacak
KARI KIZ ZATEN DOLU OLACAĞI İÇİN GEREKSİZ YERE YAZMADIM