Paranız olsa neler yaparsınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Ne kadar param olduğuna bağlı ama her türlü motor alırdım

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi başlıkta paranız olsun ne yapardınız diye yazdım ama yatırım ile alakalı şeyler de yazabilirsiniz.

Benim hayalim kendime lüks bar ve club açardım yani param bunlara yetsin o bile olur yani altıma efso gtr r35 alırdım ve yatırım amaçlı arsa satın alırdım
dublex ev alırdım büyüğünü ne yapacağım sanki dublex yeterli hayatım full dışarda otellerde geçmesini isterdim

bütün ülkeleri gezmek isterdim

aklımda şuan bunlar var ama sizin de ne yapardınız onu merak ettim bakalım sizden neler çıkacak
KARI KIZ ZATEN DOLU OLACAĞI İÇİN GEREKSİZ YERE YAZMADIM :powerdog:
param olmadığı için hayal de hiç kurmadım. olacağını da düşünmüyorum:/ bir gün olursa o zaman düşünürüz ne yapacağımızı. ama Toyota Supra tarzi eski bir yarış veya ünlü bir araç alacağıma eminim...

lol
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Param olsa şu anda benim gibi para kazanmak isteyen çocuk veya gençleri bulup onlara sermaye sağlardım.

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Rahat yaşam için ne gerekiyorsa onu

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Lüks bir bar ve kulüp açmak harika bir fikir gibi görünüyor! Ayrıca gayrimenkul yatırımı her zaman akıllıca bir harekettir. Girişimleriniz için belirli bir konum düşündünüz mü?

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eğer sınırsızsa param Dünyayı satın alırdım. Sonuçta sınırsız param olduğu için dünya bana bağlı olurdu.

Sonrasında ise bütün dünyayı tamamen gelişime odaklardım. İnsanları kısıtlayan inanç-ideolojileri de ortadan kaldırırdım.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ailem için bir ev satın alın ve onları en iyi hastaneye tıbbi muayene için götürün.Anne ve babamın sağlığı benim en büyük umudum.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
valla param olsa bir spor salanı kurardım seviğim işi yapar ve paramı kaznırdım

𝕆ℙ𝕀𝕌𝕄
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bi 812 SuperFast Alirdim

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
dağ evi yaptırırdım
huzur için para harcardım

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Dublex bir villa ve alabildiğim kadar tarla alırdım.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
benim param olsa amerikaya okumaya giderdim burda ögrencilerin degeri bilinmiyor ama en cok istedigim şey amerikan askeri olmak

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
oncelikle su ulkeden kurtulmak, sonra da yatırım cart curt.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
burda askerdeyken askerlimi tamamlayıp sözlesmeli yazılmıstım daha sonra egitimi varmıs 6 ay 3 ayım kalmıştı egitimi bitirmek icin bi komtan vardı astsubay yanında düşük rütbelisi vardı biz egitimdeydik sonra geldi ben sınav cekerken nie selam vermıyosun lan falan küfür etti bende komtanım göremedim egitimdeyiz falan dedim bagırarak neyse küfür etmeye devam etti bende kavga ettim cünkü en sevmedigim sey bi kadının yanında bana küfür edilmesi daha sonra yaptı yapacagını 3 ayım kala kovdurttu keşke askerligimi jandarma degil de normal asker olarak yapsaydım suan 1 yılımı tamamlamıstım askerlık de ama jandarmadaki komtanlar yan gelip yatıyo hiç bir sey yapmıyorlar buna ben sahit oldum yani bildigin devletin parasını yiyorlar onlar dan hiç birine de hakkımı helal etmıyorum haram zıkkım olsun en çok istedigim şeyi elim den aldılar ya başka bir şey demiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...