Paranormal Activity: The Lost Soul Sistem Gereksinimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Paranormal Activity: The Lost Soul hileleri,Paranormal Activity: The Lost Soul resimleri,Paranormal Activity: The Lost Soul nasıl oynanır,Paranormal Activity: The Lost Soul kontrol tuşları,Paranormal Activity: The Lost Soul resimler,Paranormal Activity: The Lost Soul videolar

:resim:

memoryhackers.org-maxresdefault929.jpg

:video:

:not:

Paranormal Activity: The Lost Soul, sadece HTC Vive ve Oculus Rift sanal gerçeklik sistemleriyle oynanabilen bir oyundur.

Paranormal Activity: The Lost Soul, sinemada bize zor anlar yaşatan ve korkunç atmosferiyle nefesimizi kesen Paranormal Activityfilmlerindeki mitoloji konu alınarak sanal gerçeklik için geliştirilmiş bir korku oyunu .

Paranormal Activity: The Lost Soul'da oyuncular sadece el fenerleriyle maceraya başlıyorlar. Oyunun ilk baştaki eğitim bölümünde kontrolleri öğreniyoruz, bundan sonra ise oyun bize hiçbir şekilde ipucu veya görsel destek sunmuyor. Oyuncular tamamen kendi başlarına hikayeyi keşfetmek, gizemleri çözmek ve kan dondurucu sahnelerle yüzleşmek zorunda kalıyorlar. Oyundaki amacımız elimizdeki sınırlı eşya ile düşmanımızdan saklanmak, kaçmak ya da zekamızı kullanarak düşmanımızı atlatarak hayatta kalmak.

Paranormal Activity: The Lost Soul'da standart bir eve konuk oluyor, bu evde doğaüstü olaylarla karşılaşıyoruz. Oyundaki atmosfer ise bize iptal edilen Silent Hill oyunu P.T.'yi hatırlatıyor. Yine karanlık koridorlarda ve odalarda ipuçlarını alıyor, akıl almaz olaylarla karşılaşıyoruz.

Paranormal Activity: The Lost Soul'un en güzel yönü oyunda karşınıza çıkacak olayların belli bir sıraya veya düzene sahip olmaması. Oyunda olaylar rastgele bir şekilde gerçekleşiyor, yani oyunu her oynadığınızda farklı bir sürpriz ile karşılabiliyorsunuz.

:calis:

MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel i5-4590
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 980
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel i7-4770
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 980 Ti
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
İntel i7 6700HQ 8gb ram 4 gb ekran kartı ve gtx950m özelliklerine sahip bir pc kullanıyorum sizce sorunsuz oynayabilir miyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...