Kanka binanceyi anlamıyorum hicöncelikle paribu yerine binance geçerek işe başlayabilirsin
paribu kritik zamanda sistemini kitliyor yada oranları düşük gösteriyor binance alışmanız daha karlıKanka binanceyi anlamıyorum hic
Benimde öyle bi düsüncem var ama para az gibi bitcoinden kaar yapmak ıcın dimibitcoin yatır artacak
analiz yaptınmı araştırdınmı artacağını söylüyorsun ?bitcoin yatır artacak
Aynen dedigin dogru Çünkü 2 gün önce doge fırlatı sistem çöktü kar yaptım 200 ama zarlan zorlan yanı binanceye yatırıyım ben en iyisiparibu kritik zamanda sistemini kitliyor yada oranları düşük gösteriyor binance alışmanız daha karlı
Bi yuotuber bu aralar kimse birşey yatırmasın bi anda herşey çöküşe gecicek o zaman alın sonra fırlıycak felan dıyordu adam analiz felan yapıyor süreklianaliz yaptınmı araştırdınmı artacağını söylüyorsun ?
şuan davaları kaybederse 40-42bin seviyelerine kadar çekilecektir buda diğer çoğu alt coinleride çok büyük düşüşe geçirecektir
Fikir analizleri yapıyorum bendeöncelikle arkdaşların dediği gibi paribu gibi türk borsaları yerine binance borsasını kullanmanı öneririm , yatırım tavsiyesi vermek yasal değil