Çözüldü Paste CSGO hilesinde nasıl menü değiştirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba

Bir hile sourcesi var elimde menünün rengini, ismini değiştirebiliyorum fakat logo eklemeyi, butonları animasyonlu yapmayı falan bilmiyorum, internetten kaç haftadır araştırıyorum paste hile menü nasıl değiştirilir diye, yabancı kaynaklardan da araştırıyorum ama hepsi sadece hilenin ismini değiştirmeyi bir de junk code eklemeyi gösteriyorlar

12-13 yaşında çocuklar görüyorum paste yapmayı iyi bilen ama aslında kodlamayı gram bilmeyen. Yardımcı olacak birisi varsa bana discorddan ulaşsın çok mutlu olurum veya burdan yazsın

Discord: ProBreaker#0034

Çözüm
Paste yapmayı öğrenmeye çalışacağınıza (ki öğrenilebilinecek bir şey değil, ctrl + c - ctrl + v basmak zor olmamalı.), oturun kendi başınıza bir şeyler öğrenmeye çalışın. 12-13 yaşında çocuklar internetteki kaynaklarla kodlama öğrenmeye çalışıyor şuan, script kiddie olmayı değil.
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Paste yapmayı öğrenmeye çalışacağınıza (ki öğrenilebilinecek bir şey değil, ctrl + c - ctrl + v basmak zor olmamalı.), oturun kendi başınıza bir şeyler öğrenmeye çalışın. 12-13 yaşında çocuklar internetteki kaynaklarla kodlama öğrenmeye çalışıyor şuan, script kiddie olmayı değil.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...