Onaylı Üye
teşekkür ederimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapşu site sana yardımcı olacaktır ve daha sağlıklı.
rica ederim iyi formlar sorun olursa özelden yazabilirsinizteşekkür ederim
ikisini birleştirmek istiyor daha verimli bırsey istiyor arkadas ondan bu konuyu açmıs olabilirSATA cihazlar PATA’dan çok daha hızlı şekilde veri transferi sağlayabiliyor, neden ikisini aynı anda kullanmak istediğinizi anlayamadım açıkçası
IDE hala kullanilmak isteniyor demek kiikisini birleştirmek istiyor daha verimli bırsey istiyor arkadas ondan bu konuyu açmıs olabilir
Sata da yeterli alanım yok ve hızı benim için önemli değil depolama alanı olsun istiyorum fazladan daha verimli olurSATA cihazlar PATA’dan çok daha hızlı şekilde veri transferi sağlayabiliyor, neden ikisini aynı anda kullanmak istediğinizi anlayamadım açıkçası
gel vazgeç bu pata sevdasından gidip maks 500tl'ye halledelim şu problemiSata da yeterli alanım yok ve hızı benim için önemli değil depolama alanı olsun istiyorum fazladan daha verimli olur
teşekkürler hocamBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapşu site sana yardımcı olacaktır ve daha sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?