pata ve sata hard disk aynı pc de çalışır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bilgisayarımda sata harddisk takılı ama elimde pata harddisk var ve bunu bilgisayara takmak istiyorum sizce pata harddiski takmalı mıyım? ayrıca patanın içinde işletim sistemi olup olmadığını bilmiyorum ama büyük ihtimalle var var ise ne yapmalıyım ? ve aynı bilgisayara ikisi bir nasıl takılır? yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim :)

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şu site sana yardımcı olacaktır ve daha sağlıklı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
SATA cihazlar PATA’dan çok daha hızlı şekilde veri transferi sağlayabiliyor, neden ikisini aynı anda kullanmak istediğinizi anlayamadım açıkçası

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
SATA cihazlar PATA’dan çok daha hızlı şekilde veri transferi sağlayabiliyor, neden ikisini aynı anda kullanmak istediğinizi anlayamadım açıkçası
ikisini birleştirmek istiyor daha verimli bırsey istiyor arkadas ondan bu konuyu açmıs olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sata da yeterli alanım yok ve hızı benim için önemli değil depolama alanı olsun istiyorum fazladan daha verimli olur

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhabalar pata disk günümüz şartlarında sistemlerde kullanılmıyor aynı şekilde power supply'de 40 pin girişlik kabloda olma zorunluluğu var onu çalıştırabilmen için kişisel düşüncemi soracak olursan 2. el %90 sağlıklı bir hdd al daha çok işine yarar piyasda 100 150 liraya bulunuyor

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sorunsuz takarsın birşey olmaz. Yardım lazım olur ise yazabilirsin. Kolay gelsin

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Eğer takmayı becerebilirsen kullanırsın

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sata pata'dan her türlü daha hızlı aslında ama ikisini aynı pc de çalıştırabilirsen ki görmüştüm yapan var ama nasıl yapıldığına emin değilim

Sou um brasileiro muito louco
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bazen çalışırlar evet

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hangi kasa ya sahipsin resimli falan atabilirsen daha iyi yardımcı olurum tabi hala sorunun çözülmediyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...