- Yasaklandı
-
Uzman Üye
system 32 yi silme en iyisiİçindeki tozları temizle yada system 32 yi sil
bilgisayar 2007 den felan kalma hocamYedek parça olarak kullanırsın, zamanında eski bi laptopdan söktüğüm fanı ps2'e uydurup kullanmıştım. Bu gibi şeyler için parçaları elde tutulmalı lazım oluyor.
bilgisayar 2007 den felan kalma hocam
E oda Var tabiDediğim gibi ilerisi için iş görmediği durumlarda parça olarak kullan işte bundan kasıt 2007'nin parçasını alıp güncel bir sistemde kullanmak değil zaten, DIY videolarını izle işine yarayacak şeyler yap. Adam eski ve kullanılmayan HDD motorundan bıçak bileme yapıyor, e işe yarıyor mu yarıyorBiz kaldırıp çöpe atıyoruz ama elin oğlu değerlendiriyor işte. Mutlaka eski bir parça bile olsa saklarım ilerisi için değerlendiririm işimi görür.
Keşke birde düzgün yazabilsennrnim eski bir pc i vardı fanlarını sökütm pc me ekstra olarak koydum en azında %5 sini soğptuyorlar amam olsun sğuk kalıyoe yedek olarak kullan bu arada pc hızlandırmak icin indirilenm dosyalrına gir sil fln onlar ise yarıyor bazen habeein olsun cnm D:
Temp , Recent gibi klasörleri silerekte birazcık hızlanabilir.nrnim eski bir pc i vardı fanlarını sökütm pc me ekstra olarak koydum en azında %5 sini soğptuyorlar amam olsun sğuk kalıyoe yedek olarak kullan bu arada pc hızlandırmak icin indirilenm dosyalrına gir sil fln onlar ise yarıyor bazen habeein olsun cnm D:
Hiç bir işe yaramıyorTemp , Recent gibi klasörleri silerekte birazcık hızlanabilir.
O zaman İlerde daha iyi bilgisayar alman dileğiyle.Hiç bir işe yaramıyorbilgisayarın işlemcisi i2 duo sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?