Paten önerebilicek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
DECATHLON HARİÇ!
Arkadaşlar merhaba bugün kaykay pistini gördüm o kadar güzel kaydılar ki canım paten kaymak istedi paten almak istiyorum arkadaşta baya iyi sürüyor öğreticek malum her şeyin fiyatı yüksek fiyatı ucuz kaliteli paten biliyorsanız önerir misiniz böyle uzun süreli kullanabileyim 2-3 yıl ulaşım için ve eğlenmek için kullanmayı düşünüyorum fiyat olarak 1500 e kadar bütçem var
A1 türkçe için kusura bakmayın

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bütçen çok yüksek değilse eğer decathlona bakmanı öneririm,decathlondakinden de ucuza bulduğun patenden hayır gelmez

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
tüm patenler bu linkte var alabileceğin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ve ayriyetten bulunduğun şehrin decathlonuna gidebilirsin başka yerde satılıyor mu bilmiyorum denk gelmeidm

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
DECATHLON HARİÇ!
Arkadaşlar merhaba bugün kaykay pistini gördüm o kadar güzel kaydılar ki canım paten kaymak istedi paten almak istiyorum arkadaşta baya iyi sürüyor öğreticek malum her şeyin fiyatı yüksek fiyatı ucuz kaliteli paten biliyorsanız önerir misiniz böyle uzun süreli kullanabileyim 2-3 yıl ulaşım için ve eğlenmek için kullanmayı düşünüyorum fiyat olarak 1500 e kadar bütçem var
A1 türkçe için kusura bakmayın
normal düz kaymak istiyorsan oxelo alabilirsin şekil şukul haraketler öğrenicem kırılmasın sağlma olsun diyorsan agresif paten markalarına bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...