Seçkin Üye
1 Haftaya yakın bir süredir Path Of Exile Hack kullanıyorum ve bu sürede karşılaştığım geliştirilebilir sorunları yazıcam.
- Oyunda Çağırabildiğimiz bize yardım eden golemler var Auto Attack açıkken bunları düşman sanıp bütün skillerimizi ona fırlatıyor bu yüzden bu golemi kullanamıyorsunuz.
- Bu mümkünmü bilmiyorum ama Auto Attack elimizde olan tüm yetenekleri ve saldırıları rastgele bir şekilde hepsine aynı anda basarak kullanıyo bu yüzdende bazı yetenekler boşa gidiyor bazılarını kullanamıyor. Auto Attack'ın kullanacağı yetenekleri seçme gibi bir şey gelirse güzel olur.
- Golemlerdeki olay gibi Auto Attack açıkken bazı NPC'lere düşman gibi saldırabiliyo.
- Oyunda Necromancer adında büyücüler var bunlar etrafına başka düşmanlar spawn ediyo ve Auto Attack etraftaki düşmanlara vurmaktan Necromancer'ı uzun bir sürede kesiyo yani bazı durumlarda Auto Attack'ı kapatıp elimizle kesmemiz gerekiyo eğer bu tarz düşmanlara özel priority eklenirse daha güzel olur
Şimdilik hatırladıklarım bu kadardı bu tarz özellikler eklenirse ve gelişirse daha iyi olur ama forumda bunu önemseyen çok kişinin olduğunuda sanmıyorum, sağlık olsun