Pay To Win Olmadığı Halde Neden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Merhaba yöneticiler ve diğer söz sahipleri ,Pubg mobile P2W olmadığı halde neden bu forumda hile yapılıyor veya Pubg mobile ile ilgili hile vs. paylaşılmasına izin veriliyor.
Yanlış biliyor da olabilirim ama sadece eşitsizlik karşısında MemoryHackers in hile yapacağına dair bir yöneticinin konusunda böyle bir şey okumuştum , acaba yanılıyor muyum ?

@LeftSpace
@nader11ndeu
@#Eq1NoX

Son düzenleme:
cpp python
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kimi insan hileyle eğlenebiliyor. Herkesin tercihi, ama diğer insanların oyunlarıda önemli tabiki. Ama hile yazan yöneticiler genelde kendileri için (gelişmek) için yazıyor.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
p2w olan oyunlar ile birlikte fazla istek üzerine yapılıyor p2w olmayan oyunlarda

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
cs de p2w değil fakat yıllardır hilesi var yapacak bir şey yok :D

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
cs de p2w değil fakat yıllardır hilesi var yapacak bir şey yok :D

Sözünü ettiğim şey bu p2w olmamasına rağmen neden , yanlış anlaşılmasın bu sitenin hilelerini çok kullandım kayıt yılına bakınca da fark edebilirsiniz ki hala kullanıyorum , lakin bir söz söylenip onun üstüne böyle bir şey yapılması garip geldi o kadar

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Memoryhackers.org 2015 yılında kurulmuş memory hacking topluluğudur. Bünyesinde Dword Team ve bir çok profesyonel coder bulundurmaktadır. Amaçları pay2win olan oyunlardaki parayı öde , birinci ol ayrımcılığını kaldırmak için yazılımlar üretip / paylaşmaktır. Paylaşılan yazılımların memoryhackers.org ile bir alakası olmayıp, memoryhackers.org yasalara göre sadece "yer sağlayıcı" olarak hizmet etmektedir. Sitede bir çok oyun için yazılmış hile & Araçlar bulabilir, programlama dersleri izleyebilir, ilginizi çeken içerikleri paylaşabilir ya da bilgisayarla ilgili veyahut hayatınızdaki herhangi bir olayla ilgili görüş & yardım talep edebilirsiniz. Memoryhackers.org kökleri çok uzun yıllara dayanmaktadır. Memoryhackers.org oyunlardaki zengin / fakir ayrımcılığını kaldırmak için uzun yıllar hizmet vermektedir & vermeye devam edicektir.

Burada free2play oyunlara hile yapılmayacak diye bir şey yazmıyor.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
beyler adamlar p2w olmasına bakmıyo sadece yogun istek var bu oyunlar icin ve oyunlar oynanıyor ilgi cekici oldugu icin adamlar hilesini yapıyolar

gothboiclique
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
beyler adamlar p2w olmasına bakmıyo sadece yogun istek var bu oyunlar icin ve oyunlar oynanıyor ilgi cekici oldugu icin adamlar hilesini yapıyolar
Dostum yöneticiler hep p2w olmasına bakmıyor cs mesela p2w bir oyun değil ama yapılması gerekiyordu yaptılar

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
oyle bısey yok ıstedıklerıne yapar lar ona bakarsak zulada paytowin ama hile yok.:thinkie::brainfree:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...